Václav Postránecký o vážné nemoci dlouho nevěděl: Myslel, že má chřipku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Postránecký o vážné nemoci dlouho nevěděl: Myslel, že má chřipku

Václav Postránecký
Václav Postránecký (Foto Aha! – Martin Hykl, FTV Prima, ara )

Vážnou nemoc si spletl s nachlazením. Když Václav Postránecký točil novou komedii, bojoval už s těžkou chorobou. Doufal ale, že jde jen o chřipku. Popálená youtuberka Týnuš Třešničková je stále v istanbulské nemocnici a tvrdilo se, že podstoupila sérii vážných operací. Její přítel ale nyní odhalil opak! Příjemný týden naopak strávil Felix Slováček – nachytali ho na procházce s jinou ženou…

Doufal, že má jen chřipku. Přitom šlo o první příznaky vážné choroby. Když herec Václav Postránecký (75) točil komedii Ten, kdo tě miloval, která právě přišla do kin, už trpěl vážnou chorobou. Na slavnostní premiéře to prozradil režisér Jan Pachl (41). „Nemoc v tu dobu začínala a nevěděl, co mu je. Jezdil na Boží Dar a vždy mezi obrazy ležel na hotelu a odpočíval,“ svěřil. Přesto si podle jeho slov herec nikdy nestěžoval a snažil se odvést perfektní výkon. I přes vážnou nemoc začal natáčet seriál Krejzovi, ze kterého však na podzim musel odstoupit. Nahradil ho Oldřich Navrátil (66).

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.