Rytmus totálně přestřelil: »Zaříznul« Jasminu Alagič? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rytmus totálně přestřelil: »Zaříznul« Jasminu Alagič?

Jasmina Alagič a Rytmus.
Jasmina Alagič a Rytmus. (Foto: Instagram)

Poté, co rapper Rytmus (41) oznámil na sociální síti zasnoubení s partnerkou Jasminou Alagič (29), všichni netrpělivě čekali na fotografii prstenu. Rapper sice sdílel fotografii ze zásnub, ale s takovou menší „ozdobou“. Přes prsten napsal komentář – Nekradněte mi fotky, vy koko*kovci. Televizi Markíza však v pořadu Teleráno snímek zveřejnila a Rytmus se jim za to vulgárně vysmál. Televize si to ale nenechala líbit a poslala na něj právníky.

Moderátoři Telerána Adriana Poláková a Daro Richter na snímek i s popiskou nebyli připraveni, a když to viděli na obrazovce, byli oba překvapeni. Richter neměl slov, Poláková se začala smát a schovala hlavu do rukou.

Jejich reakce si všiml Rytmus, který si z moderátorů udělal srandu a začal je sprostě urážet. Nadával jim do šlapek, k*eténů a buzerantů. „Nedělej pí*oviny, nebo ti vrazím facku z obou stran, až ti hlava ulítne ty darmoš*apko,“ napsal rapper k výrazu Richtera.

Vyjádření Rytmuse se pochopitelně televizi Markíza nelíbí a rozhodla se na Rytmuse poslat právníky. „Televize Markíza se absolutně distancuje od vulgárních a agresivních projevech pana Vrbovského, kterými se prezentoval v návaznosti na použití fotografií zveřejněných na jeho veřejném profile. Způsob jaký zaútočil na naše moderátory považujeme za neadekvátní a jsme připraveni podniknout další právní kroky. Portál markiza.sk použil materiál zveřejněný na veřejném profilu pana Vrbovského v souladu s právními předpisy,“ vyjádřila se Markíza podle Blesk.cz.

Svým jednáním však Rytmus nezavařil pouze sobě, ale zejména své snoubence Jasmině. Moderátorka totiž s televizí spolupracuje, právě oni jí dali šanci v Superstar a v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. „Na nějaký čas o ní nebudou psát a ani jí nějak promovat,“ prozradil deníku Plus jeden den zdroj. Jak to tak vypadá, udělal Rytmus svým chováním Jasmině čáru přes rozpočet. Jasmina si podle všeho v brzké době na téhle televizi neškrtne a přijde tím pádem o slušné peníze.

 Na video s Jasminou Alagič se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
inocenta
10. 11. 2018 • 14:23

Asi případ pro psychology či psychaitry, ale ti často nestojí za mnoho, když ani sami sobě nevěří......

italiano
10. 11. 2018 • 14:21

Nepochopil jsem oč tu šlo, Pravda, tyhle "zprávy" čtu, jen v rychllosti Ale mám dojem, a to je vážnější, že Alagič je obětí předešlého vztahu Rytmuse, jelikož náhradu vybíral příliš rychle, a z takové dálavy.....jakoby chtěl před něčím utíkat. Možná s ebálo, že bude muset čelit Dařině nové lásce, ale to je jen hypotéza.

jeny.lopez
9. 11. 2018 • 19:49

Ty vole ty màš dost pořad si na něco hraješ 😁😁😁😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.