Kristýna Badinková Nováková (35): Jindřiška z Pelíšků promluvila o rozvodu a novém manželovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kristýna Badinková Nováková (35): Jindřiška z Pelíšků promluvila o rozvodu a novém manželovi!

Kristýna Badinková Nováková
Kristýna Badinková Nováková (Foto: Marek Pátek Pavel Machan Martin Hykl)

Poslední roky nebyly pro Kristýnu Novákovou úplně snadné. Její manželství Jaroslavem Fuitem zkrachovalo a oblíbená herečka se o sebe a své dvě dcery musela starat sama. Toto období pro ni bylo velmi těžké a nerada o svém soukromí mluvila. Jenže teď už je znovu šťastně vdaná a mluvit o rozvodu s prvním mužem jí nedělá problém.

Její odchod od prvního manžela Jaroslava Fuita rozhodně nebyl neuváženým krokem. „Když má člověk dvě děti, odhodlání odejít zraje dlouho, člověk o tom musí být opravdu přesvědčený,“ zavzpomínala na těžké pro Marianne Kristýna Badinková Nováková.

 „Navíc já neodcházel k rodičům nebo k novému partnerovi, šla jsem do toho sama. Sama jsem si našla byt, sama jsem se odstěhovala. Po nikom jsem nic nechtěla. Hodně mě to posílilo,“ popsala herečka s tím, že to byla opravdu velká životní zkušenost.

V současné době už ale opět září štěstím, před pár měsíci se z ní totiž stala paní Badinková a manžela Viktora si nemůže vynachválit, snaží se jí totiž pomáhat, jak jen to jde. „Ale je to choreograf, takže různě poletuje, nemá moc pevný režim,“ dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.