UTAJENÝ TRAPAS! Gott jako milovník selhal, Ivana pohotově zasáhla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

UTAJENÝ TRAPAS! Gott jako milovník selhal, Ivana pohotově zasáhla

Ještě že má Karel tu Ivanku...
Ještě že má Karel tu Ivanku... (Foto Kalendář Proměny a ara )

Ze zákulísí natáčení pohádky Když draka bolí hlava uniklo hodně pikantní info. Slovenská herečka naprášila našeho Mistra, že zcela selhal při líbací scéně. Naštěstí ale byla na blízku manželka Ivana (42)!

Zpěvák si v nové pohádce zahrál kováře, jeho partnerku si střihla Kamila Magálová (67). A právě ta se nyní vytasila s hodně pikantní historkou z natáčení. K nepříjemnému trapasu došlo v momentě, když ji měl Karel Gott (79) coby filmový partner políbit.

„Musela ho to naučit Ivanka, protože spatřila, že buď měl zábrany a nebo to před kamerou ještě nikdy nedělal. I když je o něm známo, že je lamač ženských srdcí, takže v soukromí s tím určitě nemá problém, ale před štábem je to jiné," pobaveně zavzpomínala Magálová na webu Šram.



Přečtěte si
-bello-
9. 11. 2018 • 09:44

Ha ha - Gottová to měla vzít za něj. Gott není herec, je topornej, řeč odříkává místo , aby ji " mluvil " a to jak na jevišti, tak v rádiu a celá rodinka Gottových je trapas.Cpou se všude.Z Gottové se stala " Matka trpitelka Tereza ", holky jsoupo rodičích nic moc chytré a soukromé školy pro ně bylo vyhazování peněz , Gott se sotva vleče, ale setrvačně jim blbečkové budou podlézat a nabízet role ( a to i v reklamách).Gott přece už dávno není značka ( a Gottová jí nikdy nebyla )

matylda-rut
8. 11. 2018 • 13:24

Sotva, to je německá fanynka Hannelore Uhl. Té řekl Ježíš,že ona je ta pravá a tak tomu věří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.