Hlasy pro Mišíka nestačily: Jak se rozhoduje, kdo vypadne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hlasy pro Mišíka nestačily: Jak se rozhoduje, kdo vypadne

Adam Mišík a Kateřina Krakowkoválo, když zhasly televizní kamery po druhém vyřazování ve StarDance
Adam Mišík a Kateřina Krakowkoválo, když zhasly televizní kamery po druhém vyřazování ve StarDance (Blesk)

Fanynky se o něj perou, jejich hlasy ho do dalšího kola StarDance ale nedostaly. Adam Mišík (21) ve třetím vypadávacím kole shořel jako papír. Deník Aha! zjišťoval, jak se hlasy od fanoušků míchaly s bodováním poroty. Moc šancí mladý zpěvák asi neměl...

Už od začátku byl porotcům spíš trnem v oku a jeho taneční styl vůbec nešetřili. „Je to taková nerovná soutěž, kde tancují mladší se zkušenějšími. A u mě to mají nejhorší mladí. Protože jsou doma, máma jim vypere a navaří a nemají jinou práci,“ pustila se do něho porotkyně Tatiana Drexler (55) hned po prvním kole. Jednou podle porotců rozhýbal pánev moc, podruhé zase málo

S prohrou počítali
„Vůbec nás nešetřili. Byli na mě hodně přísní, ale to je na nich. Oni mají nějaká svoje kritéria, ale neberu si to osobně. Budu si teď dělat svou hudbu, čtyři měsíce jsem neměl čas na své věci a teď se k tomu vrátím, takže jsem vlastně rád,“ svěřil Aha! posmutnělý zpěvák s tím, že svou taneční partnerku Kateřinu Krakowkovou (25) chce hlavně vídat dál. Oba vlastně byli už od začátku smíření s tím, že půjdou pod taneční gilotinu mezi prvními.

Systém vyřazování
„Čekal jsem to možná i dřív,“ řekl Aha! syn zpěváka a kytaristy Vladimíra Mišíka (71). „Od poroty jsme měli nejmíň bodů. Takže jsme se hodně báli, že půjdeme domů,“ přiznala Aha! jeho tanečnice už po třetím večeru. „Adam má hodně fanynek. Ale neznamená to, že ten, kdo je na sociální síti, bude posílat hlasy,“ dodala. Esemesku by mu ale muselo poslat opravdu hodně z nich. Podle zjištění Aha! je systém vyřazování nastavený dost nekompromisně! Založený je na počtu bodů získaných od poroty a došlých SMS od diváků. Tomu páru, který obdrží nejvíce hlasů od diváků, se k bodům od poroty přičítá dalších deset. Naopak pár s nejméně diváckými hlasy obdrží jen bod. To se potom sečte a dvojice, která má v součtu nejméně, soutěž opouští. V případě, že je více párů, které v součtu získaly nejméně bodů, rozhodují vždy SMS hlasy od diváků.

Hlasování poroty
Osud páru může hodně ovlivnit rozhodnutí poroty. Jakmile jim Václav Kuneš (43), Tatiana Drexler (55), Radek Balaš (52) a Zdeněk Chlopčík (61) udělí body od jedné do deseti, vzniká na základě jejich součtu pořadí. Podle toho je každému páru přiřazeno 1 až 10 bodů. Porotou nejvýše ohodnocený pár získává deset bodů, nejméně ohodnocený pár jeden bod. Pokud mají stejný počet bodů, umístí se na stejném místě, a proto také obdrží shodný počet bodů. Pokud tedy mají např. dva páry shodně nejvyšší bodové ohodnocení, umístí se oba na prvním místě a získají po deseti bodech. Třetí pár v pořadí získá devět bodů, čtvrtý osm atd.

Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.