Pomeje obvinil manželku: Chcete mi ukrást dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pomeje obvinil manželku: Chcete mi ukrást dceru!

Jiří je zoufalý.
Jiří je zoufalý. (Foto ara)

Rozvádějící se Jiří Pomeje (53) se užírá nejen žárlivostí vůči novému vztahu manželky Andrey (30) s namakaným klempířem Petrem Plačkem (37). Strachuje se také o pětiletou dceru Aničku! Vsugeroval si totiž, že ji chce adoptovat a vystrnadit ho tak z jejího života... 

„Obvinil mě, že Petr chce adoptovat Aničku. Že prý jsme o tom mluvili v reportáži na Nově,“ řekla deníku Aha! Andrea. „Každý si to může ověřit, že to není pravda, je to na internetu. Petr naopak řekl, že mi do výchovy vůbec nechce mluvit, jen kdybych ho o to v budoucnu požádala,“ uvedla vše na pravou míru krásná dýdžejka. Z neustálých útoků svého stále ještě manžela je prý tak unavená, že mu i přestala brát telefon!

„Vůbec spolu nekomunikujeme. Mám od něj třeba dvacet nepřijatých hovorů za večer, je to otravné, ale nezvednu mu ho. Mluví jen samé nesmysly, v hlavě si vytváří konstrukce a lži, který, pak sám uvěří. Úplné bludy,“ řekla Andrea o Jirkovi.

 Andrea Pomeje o Jirkově zdravotním stavu a změně image: Co se s ním děje?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.