Těhotná Míša Maurerová: Vážná komplikace v 8. měsíci těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Míša Maurerová: Vážná komplikace v 8. měsíci těhotenství!

Michaela Maurerová
Michaela Maurerová (David Kundrát)

Michaela Maurerová  (39) rozhodně neprožívá klidné těhotenství. Herečka již v začátcích měla zdravotní problémy, nyní v osmém měsíci bojuje s virózou a dostala antibiotika.

Zrzavá herečka Maurerová , která se brzy stane trojnásobnou maminkou to nemá v poslední době jednoduché. Dostupné léky už prý nezabírají, a tak herečka, i když je již v osmém měsíci těhotenství, dostala v boji proti viróze od lékaře antibitoka.

První komplikace měla Maurerová  již na začátku těhotenství, kdy ji doprovázely velké nevolnosti, její organismus byl vyčerpaný a ona skončila na kapačkách. Nyní se těsně před porodem ozvaly další problémy. "Tak mě položila nemoc. A to dokonce tak, že jsem (pupeknepupek) dostala antibiotika,“ svěřila se herečka na sociální síti.

Herečka také apaluje na své věrné fanoušky, aby se z jejich chyb poučili. „Neudělejte tu chybu co já a nacpěte se včas vitamíny v přirozené formě ovoce a zeleniny! U nás pořád odšťavňuji a mixuji, ale dávám to hlavně dětem (maminka až na 2. místě, znáte to)," napsala Maurerová na sociální síti.

 Na video s Podruhé těhotná Míšou Maurerovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
3. 11. 2018 • 13:01

Taky jedna, která by se pro svou profesi ztrhala. Kdyby aspoň její výkon za něco stál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.