Česká Barbie Jiráčková terčem kritiky: Do Barbie máš daleko, ty plastová figuríno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česká Barbie Jiráčková terčem kritiky: Do Barbie máš daleko, ty plastová figuríno!

Barbie Jiráčková ukázala silikony.
Barbie Jiráčková ukázala silikony. (Facebook.cz)

První česká Barbie Gabriel Jiráčková (18) má kromě zvětšení prsou za sebou i několik neinvazivních zákroků, a v úpravách ještě hodlá pokračovat. Přestože za svůj vzhled každý den schytává drsnou vlnu kritiky a lidem připomíná plastovou figurínu, svých snů se prý nevzdá.


Poprvé se do povědomí dostala díky Show Jana Krause, v té době si však Gabriel k panence Barbie dopomáhala jen líčením a růžovým oblečením. Avšak touha vypadat jako panenka byla větší. Dnes se Andrea na sociální síti chlubí obřími silikony, zvětšenými rty a rozhodně již nepůsobí přirozeně.

Nyní se však blondýnka rozhodla pro další zákrok, který ji k jejímu idolu ještě více přiblíží, nechává si upravit své zuby. „Konečně započala další kapitola mé proměny. Jak už jsem v minulosti říkala, delší dobu se chystám zdokonalit své zoubky. Nyní mi byl navržen následující postup – celkové bělení, pár fazetek a neviditelná rovnátka, která mě zbaví předkusu a tzv. obráceného úsměvu,“ popsala své plány první česká Barbie podle eXtra.cz.

 

Lidé však pro její rozhodnutí a proměnu nemají pochopení. Denně ji zasypávají svými názory a reakcemi na další její plánované zákroky. „Vypadáš jako plastová figurína a do panenky Barbie máš tedy hodně daleko. A to že ti je 18 let? Vždyť vypadáš jako vyplastikovaná žena po třicítce, co na to asi říkají rodiče?“ zazněl v komentáři pod fotografií Gabriel.

 

Česká Barbie svými osmičkami: Je to řehole, ale baví mě to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
1. 11. 2018 • 22:17

no comment

mejlika
1. 11. 2018 • 19:15

Větší zrůdu neznám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.