Dietoložka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Zažívá šikanu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dietoložka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Zažívá šikanu!

2018 Dnes je s kily navíc smířená.
2018 Dnes je s kily navíc smířená. (Foto Profimedia.cz, ara)

Počítala lidem kalorie, vyhazovala tučná nebo nezdravá jídla z lednice, teď za to přišel trest. Dietoložka Kateřina Cajthamlová (56), která v pořadu Jste to, co jíte radila druhým, jak zhubnout, má dnes sama problémy s nadváhou. A hned se našli tací, kteří ji za to šikanují!

Kvůli své hmotnosti si vyslechla už dost nepěkných věcí. „Stala jsem se obětí útoku lidí s poruchou příjmu potravy, kteří mi při odchodu řekli, že se mi nediví, že je posílám léčit se, když jsem sama tlustá!“ přiznává v rozhovoru pro internetovou televizi DVTV známá dietoložka s tím, že šikana lidí s nadváhou je stále častějším problémem. Dokonce i ve zdravotnictví.


„Lidé se bojí chodit k lékaři, protože bez ohledu na to, o jakého odborníka jde, cítí se vždycky oprávnění k tomu říct - nejdřív zhubněte!“ varuje Kateřina. „Všichni nemohou vypadat jako z katalogů a chrastit kostmi. Každý člověk má jinou tělesnou konstituci a otrocky se řídit BMI indexem, to také vždycky nelze,“ dodává Cajthamlová, která už přestala řešit svou postavu a raději si naplno užívá života.

Jaké je vaše BMI?

Cajthamlová v talk show: Objevila se vážná nemoc! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
1. 11. 2018 • 09:56

KOlem padesátky se změní hladina hormonů a jinak se na váze taky přibývá. Ve vysokéms táří jsme ale někdy jakoby vysušení. Fakt je, že obézní nebo s velkou nadváhou, asi žádný stoletý člověk neexistuje. Je zapotřebí mít nějakou výživu, ne hladovět Každé tělo je schopno živiny jinak využívat., Šerpům stačí hrstka rýže, jindy nám vypadají zuby, i když denně sníme celou misku zeleninového salátu......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.