Tereza Pergnerová znovu na Misi: Šárka doplatila na manželovy dluhy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tereza Pergnerová znovu na Misi: Šárka doplatila na manželovy dluhy

Kromě domu, připravili exekutoři samoživitelku Šárku o všechno.
Kromě domu, připravili exekutoři samoživitelku Šárku o všechno. (TV Nova)

Slzy zoufalství se proměnily v ty radosti! To dokázala Tereza Pergnerová (44) díky nové sérii pořadu Mise nový domov. Prolila je samoživitelka Šárka a její tři děti, které exmanžel a exekutoři připravili o všechno. 

„Řekla bych, že jsme dělali daleko extrémnější rekonstrukce. Dali jsme si hodně záležet na tom, abychom diváky překvapili, pohladili a potěšili. A na tom teď všichni pracujeme,“ promluvila moderátorka o nové řadě a hned první přestavba extrémem je. Jde totiž o dům samoživitelky Šárky a jejích tří dětí, kteří bydlí na miniaturním prostoru.

„Za tuto situaci může její expartner, který bezmyšlenkovitě, tajně a na dluh kupoval vše, co uviděl. Otec je pryč, ruina zůstala a v ní čtyři lidé, co se mají rádi, ale na slušný život to zdaleka nestačí. Její manželství bylo problémové od samého začátku. Už rok po svatbě zjistila, že její manžel je chronický lhář, velmi hodný, ale extrémně nezodpovědný, který trpěl tím, že rodinu nedokáže zabezpečit. A tak lhal a dluh lepil dluhem,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že situace se odchodem manžela rapidně změnila.

Chvíli Šárka uvažovala o pronájmu bytu v sousední vesnici, ale sešlo z toho. Má k domu silný vztah, nechce měnit prostředí, a to i kvůli tomu, že má šest psů. Jak se přestavba povede a rodině se změní od základu život, o tom se přesvědčíte už dnes večer na Nově.

Nápor na psychiku
Není divu, že příběh maminky v nesnázích na Pergnerovou zapůsobil. „Není to jen příběh Šárky. To udělaly opravdu všechny příběhy. Každý díl prožíváme příběh někoho dalšího s velikým vděkem. Jsme rádi, že nás k sobě pustí tak blízko,“ přiznala Tereza.

Tereza Pergnerová: Manžel se z tatínka předělal na maminku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
13352
31. 10. 2018 • 09:28

paní tam má neskutečnej bordel, i na malém prostoru může mít uklizeno....a jestli má ještě 6 psů, tak to taky něco stojí, myslím si, že jsou na tom lidi hůř....a nevím, proč se vždycky vyzdvihuje "titul samoživitelka", takových přece je kvanta...a paní musí být s prominutím blbka, když nevěděla, kde její chlap bere prachy....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.