Richard Genzer: Potíže ve Stardance! Ostrá slova taneční partnerky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Richard Genzer: Potíže ve Stardance! Ostrá slova taneční partnerky

Richard není úplně jednoduchý žák.
Richard není úplně jednoduchý žák. (Pavel Machan)

Nejdřív musela ve StarDance cepovat tancem nepolíbeného Václava Koptu (53). Po jeho zranění dostala Jana Zelenková (33) na převýchovu Richarda Genzera (51). Ten je jako bývalý tanečník na parketu jako doma, a v tom je paradoxně kámen úrazu.

Sice občas přijde s nějakým originálním nápadem do choreografie, jenže pak si to chce tancovat po svém. Tak, jak je zvyklý. „Samozřejmě je to velká změna v tom, že Ríša už někdy tancoval. Myslím si, že ne vždy je to výhoda. Protože on má naučené určité věci z baletu, takže ho to trochu víc přeučuju,“ posteskla si deníku Aha! Zelenková.



Blokují ho zranění

Jako bývalý tanečník si Genzer také nemůže kvůli zraněním dovolit všechno, což ho na tréninku dost omezuje. „Třeba rameno, kterému říká tenisové rameno. Má ho několikrát operované, takže když ho trochu víc namáháme, řekne: Stop! Už mě zase bolí rameno! a nemůžeme pokračovat dál,“ práskla na baviče tanečnice.

V soutěži boduje

Tam, kde ale ztrácí i kvůli opožděnému naskočení do soutěže, vyvažuje svou snahou prát se s tancem na sto procent a skvělou náladou. Což se mu minule vyplatilo – třetí taneční večer skončil v tabulce první. Jak se jim povede příště, uvidíte v sobotu večer v České televizi.

Další stížnosti na VIP soutěžící:

Veronika Arichteva
Moc mluví
Michal Necpál (30) herečku Veroniku Arichtevu (32) nejvíc proklíná kvůli její touze mu do všeho kecat. „Říkal jsem si, že když přijde jive, tak by nemusela už tolik mluvit při tanci, ale to se nestalo,“ zuří.

Adam Mišík
Tváří se kysele
Více temperamentu by u Adama Mišíka (21) přivítala jeho tanečnice Kateřina Krakowková (25). Kromě ztuhlých nohou má totiž ztuhlý obličej. Tanečnice ho tak pořád musí nutit netvářit se, jako kdyby snědl kyselé hrozny.

David Svoboda
Chodí pozdě
Tanečnice Veronika Lálová (27) zase sem tam musí postávat na tréninku sama, protože moderní pětibojař David Svoboda (33) občas zapomene koukat na hodinky. Už několikrát se stalo, že přišel pozdě.

Na video s Richardem Genzerem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
italiano
31. 10. 2018 • 22:38

Rumba je rumba, tango je tangom atd.., a tahle soutěž se opakuje. Po kolikáté ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.