Veronika Arichteva: Drasticky hubne, už nemá energii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Arichteva: Drasticky hubne, už nemá energii

Místo odebírání cukru ho teď potřebuje co nejvíc.
Místo odebírání cukru ho teď potřebuje co nejvíc. (Foto ČT)

Kila nikdy moc neřešila. A když už měla pocit, že jí nějaká přibyla, šla je »vypotit« do tělocvičny. Teď ale Veronika Arichteva (32) řeší úplně opačný problém – ručička váhy pořád klesá a ona neví, jak ji zastavit.

Tři měsíce tvrdé dřiny ve StarDance dělají s jejím tělem divy. „Vážila jsem se. Shodila jsem asi pět kilo a musím říct, že víc a víc hubnu,“ svěřila deníku Aha! hvězda seriálu První republika. Dříve by z toho měla radost asi jako každá žena, teď si s tím ale vůbec neví rady.

„Už mi to není úplně příjemný, protože nemám moc energie. Takže teď jsem řešila, jak mám správně jíst při trénincích, abych nebyla úplně vyčerpaná,“ řekla herečka poté, co úspěšně odtancovala třetí kolo.

„Ale je to super, že se postava formuje. Aspoň je na tom poznat, že na tom fakt makáme,“ dodala Arichteva, která na sobě cítí zlepšení i v tanci. Pod taktovkou Michala Necpála (30) předvádí na parketě profesionální kreace.

 Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
30. 10. 2018 • 19:31

Veroniko, moc ti fandím. Ale nebuď líná se pořádně nažrat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.