Vražda za bílého dne v Moravských Budějovicích: Ubodal přítelkyni v obchodě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vražda za bílého dne v Moravských Budějovicích: Ubodal přítelkyni v obchodě

Vražda za bílého dne otřásla městečkem na Vysočině.
Vražda za bílého dne otřásla městečkem na Vysočině.  (Profimedia)

Chtěla se s ním prý rozejít a on to neunesl... To je podle místních motiv vraždy, ke které došlo v sobotu před polednem. Muž ubodal svoji přítelkyni (†35) v obchodě s elektronikou.

Vražda za bílého dne otřásla městečkem na Vysočině. Poté, co v krámě na prodavačku nožem zaútočil její partner, vypotácela se pobodaná žena na ulici v centru. Tam jí ale už nedokázali pomoci ani přivolaní záchranáři. Kriminalisté vraha ještě ten den dopadli. Podle jedné z verzí se měl po útoku na ženu pokusit o sebevraždu.

Policie k případu zatím příliš informací nesdělila. „Zadrželi jsme muže, který je důvodně podezřelý z násilného činu. Byl umístěn do cely. Zatím čeká na obvinění, jaká bude právní kvalifikace činu, zatím není jasné,“ řekla Aha policejní mluvčí Dana Čírtková. Podezřelému hrozí i 20 let za mřížemi, vyloučen není ani výjimečný trest.

Přečtěte si
italiano
29. 10. 2018 • 12:26

Takový emotivní jedinec se musel odlišovat již jako dítě. Takže zaspali jeho roiče a učitelé. Nebo byl někde v péči i evidovaný ale tam asi chodil jen pozdravit......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.