Tanečníci ze StarDance se před přímým přenosem nezastaví: Když se hvězdy ksichtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tanečníci ze StarDance se před přímým přenosem nezastaví: Když se hvězdy ksichtí

„Nevypadám trošku jak zubatá učitelka z Dívky na koštěti?“ Kdoví, co se při pohledu do zrcadla hlavou honilo Richardu Genzerovi.
„Nevypadám trošku jak zubatá učitelka z Dívky na koštěti?“ Kdoví, co se při pohledu do zrcadla hlavou honilo Richardu Genzerovi. (Foto Česká televize)

Jakmile vtančí na parket, vypadají dokonale. Nádherné účesy, bezchybný make-up, blyštivé kostýmy. Jenže za tím, aby se soutěžící ze StarDance stali královnami a králi parketu, je docela dřina. Stačí se podívat, jak to vypadá v zákulisí. Některé možná ani nepoznáte!

Na přímý přenos to chce důkladnou přípravu. A tak po sobotní generálce, kdy si všechny páry vyzkoušejí své tance nanečisto, začíná ten správný »šrumec«. Rozeběhnou se do šaten, oblečou župany, nazují pohodlné boty a chvíli relaxují. Zato maskéři a vlásenkáři se nezastaví. Každý chce vypadat skvěle. Natočit vlasy, nalakovat je, nanést make-up i stíny… Všude leží kulmy, fény, žehličky na vlasy, příčesky a v maskérně panuje zmatek. V improvizované místnosti hned vedle studia na pražském výstavišti v Holešovicích se potkávají všichni – dámy i páni. Účinkující, moderátoři i porota. Začátek přímého přenosu se blíží, a tak je třeba se rychle hodit do gala. Obléknout kostým, nazout taneční střevíce a vzhůru do víru tance.

Tanečník Jan Onder: Kolik stojí kostýmy na StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.