Veletrh hraček připomněl, že Vánoce jsou za 58 dní: Největší hity pod stromeček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veletrh hraček připomněl, že Vánoce jsou za 58 dní: Největší hity pod stromeček

Igráček Masaryk
Igráček Masaryk (Foto ara)

Vánoční svátky se rychle blíží! Do Štedrého dne, kdy budou děti rozbalovat dárky,   zbývá už pouhých 58 dní! Že nevíte, co by jim měl Ježíšek nadělit? Inspirací

For Toys

Kde? Výstaviště Praha – Letňany

Kdy? Dnes 10:00 až 18:00, zítra 9:00 až 18:00, v neděli 9:00 až 16:00

Za kolik? Zdarma děti do 140 cm, 180 Kč děti nad 140 cm a dospělí, 150 Kč parkovné.

Didaktická stavebnice

Ze speciálně střižených kartonů si můžete společně se svými dětmi složit malé auto, náklaďák, koníčka, slona, žirafu a prakticky vše, na co si vzpomenete. Výrobce umí udělat širokou škálu motivů. Zkusil si to i Jakub Smrkovský (1) z Prahy.

Cena: od 1000 Kč

Tišící kniha

Quiet book neboli tišící kniha zabaví vaše děti, když potřebujete trochu klidu. Na každé stránce jsou písmenka (řazeno podle abecedy) a ke každému z nich je odlepovací motiv na suchý zip, který vaše děti můžou zkoumat. Vše je vyrobeno z českých materiálů. Můžete koupit i plně omyvatelný slabikář, který je také pro děti se specifickými potřebami. Kniha se dá upravit na zakázku. Na přední stranu lze vložit jméno vašeho dítěte.

Cena: 1900 Kč

Loutkové divadlo

Stačí koupit základní sadu a máte rovnou tři pohádky v jednom. Postupně si můžete dokupovat jednotlivé loutky i pozadí, před kterým může vaše dítě rozehrát pohádky, které dobře zná.K dispozici je Červená karkulka, Budulínek, Koblížek a dalších asi dvacet variant. Jak se hraje divadlo si zkusila i Denisa Cabicarová s dcerou Annou Marií (4).

Cena: Základní sada: 990 Kč, loutky od 85 Kč, malé sady 310 Kč.

Aktivní chodítko

Pomůcka pro vaše nejmenší, kteří se snaží dělat první krůčky. K chodítku je přidělaný labyrint, který pomáhá vaší ratolesti s jemnou motorikou, k dispozici je i úložný prostor na další hračky, které by chtěl prcek vozit s sebou. Dítě může navíc poznávat rlzné tvary a barvy. Výhodou jsou silikonová kolečka, která nedělají na dlažbě rámus. Hračka se zalíbila i malému Oskarovi (9 měsíců) z Nymburka.

Hra Klask

Tenhle hit z Dánska si zamilují nejen děti ale i dospělí. Hra, která má dokonce i své oficiální mistrovství světa se ovládá magnetem ze spodu. Hraje se na góly a pozor se musí dát i na trestné body za různé chyby. K desce se může posadit pětileté dítě a vyzvat na souboj třeba i svého dědečka. Vyzkoušet souboj se rozhodla i lenka Berková (34) ze Žehuně s Danou Janovskou z Kolína, které hru zakoupily pro celou rodinu.

Cena: 1200 Kč

Igráček Masaryk

Starý dobrý Igráček má v době výročí 100 let od založení Československa limitovanou edici. Hitem teď bude náš první prezident Tomáš Garrigue Masaryk, ke kterému v jedné sadě koupíte i koně. Výrobce igráčků navíc nabízí i několik nových aut, které ještě vaše děti neznají.

Cena: 110 Kč

Retro hry

Na veletrhu najdete i retro hry, které znáte z osmdesátých a devadesátých let. Znovu tak můžete v lese hledat Smolíčka pacholíčka, nebo stré známé Soudruhu nezlob se, kde plníte různé úkoly, abyste se pak pokusil o útěk do západního Německa. K dispozici je i retrohra Dlouhý, široký a bystrozraký.

Cena: od 319 Kč

Jožin z Bažin

Zkuste ulovit Jožina v originální hře od Ivana Mládka. Dokážete se vyhnout jeho ostrým zubům a přitom nezahučet do močálu? Blíží se jasná a studená noc, která je hlavně pro Pražáky kempující v okolí Vizovic velmi nebezpečná. Ke hře si navíc můžete koupit k dokreslení atmosféry i plyšového Jožina.

Cena: 319 Kč (hra), 499 Kč (Maňásek).

Hrací stěna

Kreativní stavebnice nabízejí speciální kostičky na suchý zip a dvě různě velké desky, kam můžete nalepovat obrazce a kdykoliv je měnit. Kostičky jsou z přírodního bukového dřeva a ve velikostech, které neohrozí ani malá mimminka. Jsou totiž i ve variantě pro půlroční caparty.

Cena: 1490 Kč (velikost 70x50 cm a 125 dílků), 3990 Kč (velikost 100x70 cm a 320 dílků)



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.