Vejmělková: Prsa jí utíkala z výstřihu a Gott měl strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vejmělková: Prsa jí utíkala z výstřihu a Gott měl strach!

Dekolt měla opravdu hluboký.
Dekolt měla opravdu hluboký. (Foto Aha! – Pavel Machan, Profimedia.cz, Herminapress.cz, ara)

Dělí je od sebe bezmála třicet let. V tom, co si vzít na premiéru filmové pohádky Když draka bolí hlava, ale měly obě jasno. A pořádně se odvázaly. Mladičká Zuzana Žáková (20) a Eva Vejmělková (49) sáhly po šatech, z nichž jim každou chvíli »utíkala« prsa.

„Jsem nervózní, co tomu řekne táta. Ještě to totiž neviděl, ale myslím, že ze mě bude mít radost. Mohl by mi aspoň říct, že mi to slušelo,“ řekla deníku Aha! rozesmátá dcera Zdeňka Žáka (66) alias inženýra Chudého ze seriálu Život na zámku. A hlavu si kupodivu ani nedělala, co řekne otec na její slavnostní garderobu, z níž se jí každou chvíli draly ven ňadra. „Myslím, že on je na mě už dost zvyklý. Ví, co nosím a co si dovolím. Navíc, žádný umělec není puritán,“ vtipkovala ještě před tátovým příchodem.

A dobře ho odhadla! Zdeněk dceru po příchodu rozhodně pohledem nezpražil, naopak byl na své dítko, které si zahrálo po boku Karla Gotta (79), náležitě pyšný. „Vůbec jsem nevěděl, že šla na konkurz. Vlastně mi až potom oznámila, že si zahraje princeznu. Mám z ní radost,“ prozradil Aha! herec.

Hloubkou výstřihu ji v pražské Lucerně trumfla snad jen Eva Vejmělková. Píšťalka z filmových Básníků přišla do kinosálu podpořit svého manžela a režiséra pohádky Dušana Rapoše (65). Nemusela se ani naklánět, aby jí z dekoltu černých koktejlek vykukovalo její plné poprsí.

Karel Gott: Měl jsem strach

Obavy, jak se bude nová pohádka Když draka bolí hlava líbit, měl před premiérou Karel Gott. Ten si v ní zahrál krále a kováře, navíc tam jsou i jeho dvě dcery – starší Charlotta Ella (12) je na filmovém plátně jeho vnučku Barborku, mladší Nelly Sofie (10) ztvárnila jedno z děvčátek. „Na premiéru jsme se všichni moc těšili, i když já osobně jsem z reakcí diváků přeci jen lehce nervózní a v očekávání, abych je svým hereckým výkonem nezklamal,“ strachoval se zpěvák. Nemusel mít obavy, o své dcery určitě ne. „Obě holčičky jsou velmi talentované a z mého pohledu věrohodné,“ chválil dcerky Gott.

 Video se Zuzanou Žákovou můžete vidět zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Labello
26. 10. 2018 • 09:07

Proč si ženy v letech myslí, že jim na půvabu přidá odhalování jejich obrovských povadlých prsů?! Čvančarová je tím přímo posedlá a teď i tenhle obhroublý způsob předvádí i Vejmělková. Není to ani trošku sexy, ale to jim asi těžko dojde, protože vždycky se najde nějaký slintající dědula, který bude valit oči z důlků nad tou nechutností.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.