Vondráčková odpískala premiéru svého filmu! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková odpískala premiéru svého filmu! Proč?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Rozvodové tahanice s hokejistou Tomášem Plekancem (38) připravily Lucii Vondráčkovou (38) o velkou premiéru. Už příští čtvrtek jde do kin film The Perfect Kiss (Dokonalý polibek), který natočila v Kanadě a ve kterém hraje hlavní roli. Domácí premiéra se ale bude muset obejít bez ní!

„Do Česka na slavnostní premiéru prvního listopadu Lucie Vondráčková nepřiletí. Celý štáb včetně herečky natáčí v kanadě další film,“ řekl Aha! PR koordinátor filmu v Česku Vojtěch Marek. Tomu, že zpěvačka z Kanady kvůli svému filmu nepřijede, nasvědčovalo už rušení spousty pracovních povinností poté, co hokejista koncem srpna oznámil, že se rozvádějí.

V tuto chvíli jsou pro Lucii na prvním místě synové Adam (3) a Matyáš (6), se kterými je za oceánem.

„Potřebuju, aby se toho pro ně měnilo co nejmíň, takže teď se všechno točí kolem nich,“ přiznala Vondráčková. „Některé práce nejdou ani odložit, ani přesunout, takže to musím dodělat,“ dodala zpěvačka a herečka, ale o konkrétních věcech stejně jako o natáčení nového filmu v zahraničí už nemluvila. Snímek, ve kterém hledá lásku, ale v posledních dnech alespoň mohutně propaguje na sociálních sítích.

Romantika na plátně

Tanya v podání Lucie Vondráčkové nemá štěstí na partnery. Její život plyne v klidu do doby, než se dozví, že přišla o práci. Poslední kapka ji donutí přestěhovat se od rodičů k nejlepší kamarádce Britney, kde se chce dát do kupy a začít znovu. Když ale máte za rodiče bývalé východoevropské špiony, kteří nemající na práci nic lepšího než sledování vlastní dcery, nepůjde to tak snadno. Do toho všeho se navíc objeví miliardář Brian, jemuž Tanya rozhodně není lhostejná.

Okouzlila krasavce

Hereckým partnerem Vondráčkové ve filmu byl kanadský herec Landy Cannon (47). „Lucka mě už na kamerových zkouškách zaujala svou přirozeností, schopností improvizace a úsměvem. Ihned jsem si s ní lidsky rozuměl a myslím, že je to poznat i v samotném filmu. Takové natáčení je nejlepší a věřím, že to diváci v kinech ocení,“ řekl ke spolupráci s Vondráčkovou.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
25. 10. 2018 • 22:05

Redakce AHA , ona vám to Vondráčková neřekla proč? No to je hrůza. Plekanec pouze půjčil na film peníze.

ptacek5
25. 10. 2018 • 10:40

Nepotřebuje získávat body do Slavíka, tak proč by se angažovala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.