Největší životní přání Karla Gotta: Dcery si musí pospíšit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Největší životní přání Karla Gotta: Dcery si musí pospíšit!

Karel Gott s dcerami při natáčení nové pohádky Když draka bolí hava.
Karel Gott s dcerami při natáčení nové pohádky Když draka bolí hava. (Marek Patek)

V nové pohádce Když draka bolí hlava si kromě Karla Gotta (79) zahrály také jeho dvě dcery. Po pracovní stránce si zpěvák rozhodně nemůže stěžovat a již téměř šedesát let žije svůj pracovní sen, ale na splnění toho osobního si bude muset ještě počkat, zapracovat na něm musí především jeho dcery.

V pohádce Gott ztvárňuje krále i kováře, jeho dcera Charlotte ztvárňuje jeho vnučku Barborku a Nella jedno z děvčátek. Není to poprvé, co si zpěvák zahrál rovnou dvojroli. „Naposledy jsem v pohádce Z pekla štěstí 2 měl dvojroli Lucifera a Pánaboha. Pohádky mám hodně rád a role v nich jsou pro mě výzvou,“ řekl v rozhovoru pro Blesk zpěvák.

Své sny si tedy po pracovní stránce Gott dokáže splnit sám, ale ten největší sen, který se týká soukromého života, ten mu musí splnit právě jeho dvě nejmladší dcery. „Soukromý sen mám – chtěl bych své nejmladší dcery vést k oltáři. To si ale budou muset s ženichy pospíšit, abych si je ještě mohl dobře prohlédnout, odhadnout a schválit!“ prozradil zpěvák v rozhovoru.

 Šok! Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
24. 10. 2018 • 04:56

Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta. Taky je fakt, že Ivana Macháčková ve skutečnosti je vdaná s jiným mužem a svatba byla v Německu. Dne 12.06.2018 během koncertu Karla Gotta v Pražské O2-aréně byla vidět velká fotografie s Ivanou Macháčkovou a tam je vidět, že Ivana Macháčková má na pravé ruce manželský prstenek (viz: https://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A180613_120255_dx-zpravy_krio&foto=KRI73f61f_P ITT3015.JPG). V Česku lidé mají manželský prstenek po svatbě na levé ruce. V Německu lidé mají po svatbě manželský prstenek na pravé ruce. To je fakt! Dále je fakt, že zpěvák Martin Pošta je správným otcem Charlottky Elly, která je mu velmi podobná. Karel Gott nikdy neřekl, že Ivana Macháčková je pro Karla Gotta ta pravá, protože Ivana Macháčková je velmi sobecká a drsná žena, která chce lidi jenom využit a Karel Gott ve skutečnosti nemiluje Ivanu Macháčkovou a obráceně. Dále je fakt, že ve skutečnosti Ivana Macháčková, Blanka Krejčí, Aneta Stolzová i Lida Sekaninová pro Karla Gotta nic nedělají, protože jsou to ženy, které chtěji celebrity jenom využit. Mnohé fotky v médiích s Karlem Gottem, těmi ženami, Charlottkou Ellou a Nellynkou jsou fotomontáže a mnohé videa s Karlem Gottem a těmi lidmi v médiích jsou padělané. Fotky tady v “Aha!” taky jsou fotomontáže.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.