Hvězda Ulice na pranýři: Bláboly paní Rybové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ulice na pranýři: Bláboly paní Rybové!

Lindě zůstaly jen oči pro pláč.
Lindě zůstaly jen oči pro pláč. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Profimedia.cz, ara)

Dvaačtyřicetiletá herečka se coby někdejší průvodkyně gastro show Herbář v potravinách určitě trochu vyzná, přesto od tzv . Bio-zastánců dostala řádně naloženo! Co provedla?

„To, co se děje teď, ta šílená snaha o všechno zdravé, já bych to zakázala. Je to hrozný byznys, vše musí být bio, maximální kvalita. Já si obecně myslím, že se má hlavně jíst v nějakých rozumných porcích po třech hodinách. Z jídla se musí člověk těšit, nemá to být středobod života,“ pronesla nic zlého netuše Linda Rybová (42) v interview na iDnes.cz a strhla se bouře!

„Je smutné, že zcela nesourodé bláboly jako toto dostávají v médiích tolik prostoru. Paní Rybová zřejmě zcela nechápe, co je kvalitní jídlo a co znamená bio,“ ohradili se proti názorům Rybové zástupci jisté bio-firmy v komentářích pod zmíněným rozhovorem. A kritika herečky tím podle webu Expres.cz rozhodně neskončila: „Pokud budeme v nějakých rozumných porcích konzumovat nekvalitní potraviny, opravdu pro své zdraví moc neuděláme. Dělá reklamu na vodu v plastových lahvích, to je jediný důvod, proč rozhovor vznikl!“



Přečtěte si
defakto
24. 10. 2018 • 10:37

... řekla jen svůj názor , že se nemá nic přehánět , souhlasím s ní .

panamira
23. 10. 2018 • 17:48

Rybová má výhodu, že nemusí kupovat stolní olej, jedenkrát za týden vyždímá vlasy a je vymalováno.Fuj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.