Výměna manželek na vlastní nebezpečí: Tvoje žena je špína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Výměna manželek na vlastní nebezpečí: Tvoje žena je špína!

Někteří lidé by své soukromí národu ukazovat rozhodně neměli. Aby pak chodili kanály...
Někteří lidé by své soukromí národu ukazovat rozhodně neměli. Aby pak chodili kanály... (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí excentrická Marie s nemluvným partnerem a domácností plnou kočičích chlupů a jestli se dokáže Lucka začlenit do rodiny se třemi dětmi a dvěma psy.

Ve středečnípremiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Tábora, kterou tvoří Marie (33), Jirka (38), Sharlotte (10) a dvojčata Samuel (6) a Vanessa (6). Na druhé straně se seznámíme s Luckou (32), Pavlem (33) a Williamem (3), kteří žijí ve Veselí nad Lužnicí. Partneři z Tábora jsou spolu už řadu let, za tu dobu se několikrát rozešli, aby pak zjistili, že jim je společně dobře. Do Výměny manželek šli kvůli tomu, že chtějí ukázat lidem, že žijí zcela normální život, i když jejich vzhled tomu neodpovídá.

 

Druhý pár se seznámil na internetové seznamce. Pavel do vztahu přinesl dluhy. Lucii vyčítá, že tráví až moc času u počítače a nestará se o pořádek. Náhradní manželka Marie bude z její zanedbané domácnosti v šoku. Malý William je alergik, který by měl žít v čistém prostředí. Byt je ale plný chlupů, na zemi se válí hromada smetí a v koupelně je špinavá vana. Podaří se Marie dát tuto domácnost do pořádku?

 Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.