Hrubešová v Modrém kódu: Její nahotu natáčeli půl dne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrubešová v Modrém kódu: Její nahotu natáčeli půl dne

Markéta Hrubešová
Markéta Hrubešová (Profimedia.cz)

Tohle si nemůže nechat ujít žádný milovník ženské krásy. Markéta Hrubešová (46) se uvede v seriálu Modrý kód scénou v sauně, kde se producíruje jenom v prostěradle. „Na obrazovce je to chvíle, ale připravovali jsme to půl dne,“ prozradila herečka.

Hrubešová v seriálu představuje manželku Štěpána Slavíka, kterého hraje Jan Plouhar (36). „S Honzou se známe dlouho, ale nikdy jsme spolu nepartneřili,“ říká Markéta. Scénář ale ženatému Slavíkovi přisoudil milostný románek se sestřičkou Petrou ztvárněnou Evou Burešovou (25). Takže s nástupem zákonité manželky bude ještě pěkně veselo.

Markéta navíc prozradila, že má se zachraňováním životů zkušenost. „Nikdy nezapomenu, jak jsme šly s dcerou na procházku a stará paní před námi upadla na schodech,“ vzpomíná herečka na dramatické chvíle, kdy si musela poradit sama, bez scénáře. „Měla tepenné krvácení, všude byla vmžiku spousta krve. Šátkem jsem jí podvázala nohu a volala rychlou. Pro dceru to byl velice silný moment. Viděla, že je třeba pomoci a hlavně nepanikařit,“ dodala Hrubešová.

Pojí je bílý plášť

Ondřej Rychlý (26) šlape tátovi Petru Rychlému (53) na paty. Zatímco on je jako Čestmír Mázl hvězdou Ordinace v růžové zahradě, synek coby Prokop Hlinka boduje v Kódu. Seriály z lékařského prostředí tak zůstaly v rodině, byť v konkutenčních televizích.

Z dcery Markéty Hrubešové bude nejspíš tanečnice!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.