Smutná zpráva Terezy Brodské o mamince Brejchové: Máma už … | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutná zpráva Terezy Brodské o mamince Brejchové: Máma už …

Z Jany Brejchové se stal ležící pacient.
Z Jany Brejchové se stal ležící pacient. (Foto: M. Remešová, archiv Blesku)

Filmová a divadelní legenda Jana Brejchová (78) je na tom dlouhodobě zle. Herečka se už nikdy nezvedne z lůžka, stal se z ní ležící pacient opoutaný na nemocniční lůžko a podle její dcery Terezy Brodské (50) potřebuje péči 24 hodin denně.

V říjnu 2013 Brejchová upadla ve svém pražském bytě ve Vršovicích, kde ji dcera našla po několika hodinách ležet na zemi v bezvědomí, a od té doby se herečky stav nezlepšil, právě naopak. Brodská se snaží maminku navštěvovat tak často, jak jen to jde, jelikož si uvědomuje, že pečovat o její maminku není jednoduché.

„Má poměrně značný neurologický nález, takže je připoutaná na lůžko. Je ležící pacient. Nezvedá se ani z lůžka, takže samozřejmě potřebuje neustálou péči 24 hodin denně. Navíc ona je trošku zlobivý pacient. Má svoje dny, kdy je jako takový trucovitý dítě. Ten stav je, dá se říct, neměnný. Naštěstí nebo bohužel, nevím,“ řekla Brodská podle týdeníku Sedmička.

„Když je vzhůru, ráda vzpomíná na začátky své kariéry a hlavně na natáčení s panem režisérem Krejčíkem. To si myslím, že jí v té hlavičce zůstalo asi nejvíc,“ řekla týdeníku Brodská.

Vzhledem k vážnému stavu Brejchové, diváci svou milovanou herečku a hvězdu stříbrného plátna už nikdy v ničem novém neuvidí. „Já myslím, že už by to ani nechtěla. Její filmová kariéra skončila filmem Kráska v nesnázích s Honzou Hřebejkem,“ dodala Brodská týdeníku Sedmička.

 Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
24. 10. 2018 • 08:34

Je to škoda.

lalia
18. 10. 2018 • 13:47

Brejchovou litujiTo je život za trest.Chudák,kdo takhle skončí.Nechtěla bych.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.