Psychiatr o zlomeném Pomeje: Hercovo okolí nesouhlasí a bije na poplach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Psychiatr o zlomeném Pomeje: Hercovo okolí nesouhlasí a bije na poplach!

V současné době se prý herec alkoholu vyhýbá.
V současné době se prý herec alkoholu vyhýbá. (archiv Blesku)

Známý psychiatr popsal aktuální duševní rozpoložení známého herce. Souhlasí s názorem jeho nejbližších přátel, že umělce před propastí spasí jen nařízená ústavní léčba?!

Jiří Pomeje(53) na léčbu dochází a vypadá dobře. Má samozřejmě psychické problémy, protože se musí vyrovnat s rozchodem s manželkou. Jinak mi připadá celkem vyrovnaný a v tomto směru je celkem dobrý. Jestli se vrátil k alkoholu, to nevím. Nedozvím se to, musel by mi to chtít někdo říct,“ balancuje na hraně porušení lékařského tajemství  psychiatr Jan Cimický ve svém prohlášení pro web Extra.cz.

Takhle optimisticky to ale s Jirkou rozhodně nevidí jeho nejbliží. „Čekala jsem, že ho nemoc probere, ale on nyní pije alkohol ještě mnohem víc. A někdy jsou to děsy, co pak vyvádí. Každý jiný by si vážil toho, že se vyléčil z rakoviny, Jirka ale ne. Potřebuje okamžitou léčbu, jinak to nedopadne dobře,“ zvedá varovně prst jeho manželka Andrea Pomeje. A herce nešetří ani jeho přítel a mecenáš! 

„Přede mnou se alkoholu nedotkne a na schůzky přichází střízlivý. Ví, že by to byla konečná. Když o tom pak mluvíme, že s tím chlastem má problém, Jirka uzná, že tu ústavní léčbu potřebuje. Ale pořád je v průšvihu a nic s tím nedělá. Cimický mu nijak nepomohl. Potřebuje, aby ho zavřeli na několik měsíců do léčebny a tam s ním pracovali. Jinak to může být fakt konečná," tvrdí producent divácky úspěšného Kameňáku Pavel Pásek. 


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.