Vítězná tanečnice čtvrté řady StarDance Alice Stodůlková: Je z ní vychrtlina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vítězná tanečnice čtvrté řady StarDance Alice Stodůlková: Je z ní vychrtlina!

S Daliborem Gondíkem
S Daliborem Gondíkem (Foto: Profimedia.cz, Herminapress.cz, ara)

Na taneční parket StarDance se postavila už potřetí. Zatímco když tančila s Pavlem Křížem (57) nebo Matějem Ruppertem (40), nepatřila k těm, které by silnější poryv větru přelomil vedví, teď je Alice Stodůlková (31) vyhublá na kost.

Když se na konci září objevila na tiskovce k dalšímu ročníku StarDance skoro ji nepoznávali ani tanečníci, se kterými se potkávala v předchozích dvou ročnících. Sice nijak nezměnila svou platinovou blond hřívu, zato její smyslné křivky vzaly zasvé. „Podívejte se na mou taneční partnerku, vždyť ta je taky poloviční,“ komentoval proměnu své taneční polovičky Dalibor Gondík (48). „Oproti minulým soutěžím taky úplně nepřibrala. Spíš tady všichni chodí a ptají se – to seš ty? Asi se oba postupně vypaříme,“ narážel na vlastní váhu.

Alice Nedělnímu Aha! přiznala, že v době, když ji na parketu protáčel Kříž, necítila se vůbec dobře. „Byla jsem vždycky hubená, měla jsem standardně padesát kilo, ale když jsem zrovna tancovala s Pavlem Křížem, tak jsem byla taková zavodněná a měla jsem větší zdravotní problémy,“ popsala nám dobu před osmi lety. „Do toho se přidaly nějaké rodinné problémy a nahoru to šlo samo,“ dodala. Kila ale nezmizela ani za další tři roky, kdy bojovala po boku Matěje Rupperta.

Výrazná změna přišla až teď – kila šla sice dolů, blondýnka ale vypadá daleko vyčerpaněji. „Jsem rok a půl po porodu, ale šla jsem do práce hned po půlroce. Jím, jak jsem jedla, nedělám nic jinak. Přirozeně se to sešlo, trénuji tak, jak jsem trénovala,“ tvrdila Nedělnímu Aha!.

Jak vidí své taneční partnery
Pavel Kříž: „Sedli jsme si maximálně. Byl svůj, ale strašně hodný člověk.“
Matěj Ruppert: „To byl takový divočák, střelec, ale byl super.
Dalibor Gondík: „Je pracovitý, hodný, přizpůsobivý a disciplinovaný.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.