Josef Vojtek: Obětoval se pro rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Josef Vojtek: Obětoval se pro rodinu!

Josef Vojtek
Josef Vojtek (Foto: Martin Sekanina, archiv)

Během léta vyrazila většina českých celebrit za hranice užívat si moře a písku. Frontman skupiny Kabát Josef Vojtek (53) to měl stejně, ale zatímco většina jeho kolegů se na dovolenou těší, Vojtek to má úplně jinak. Na dovolené sice letos byl, ale jenom kvůli rodině.

Rocker se nedávno vrátil z desetidenní dovolené v Turecku a přiznal, že to byl spíš očistec než pohoda. „Abych byl upřímný, mě to cestování moc nebaví. Obzvlášť v létě. Člověk většinou jede z horka do horka, ale protože si to rodina přeje, tak samozřejmě jezdíme. Nicméně já tam trpím, to řeknu zcela otevřeně, a manželka Jovanka to ví, takže mi ani nebrání v tom, abych se ve vedrech schovával v klimatizovaném pokoji,“ řekl Vojtek týdeníku Sedmička.

I přesto, že vedra nemá zrovna v oblibě, nikdy by nenechal jet pouze manželku s dětmi. „K moři jezdíme všichni, aby si děti trochu užily slanou vodu. Teď jsem tedy byl hodě vytížený zkoušením s kapelou, takže jsme byli jenom deset dní v Turecku, ale jinak jezdíme třeba i dvakrát za léto. Manželka pak ještě jede za příbuznými do otcovy rodné vesnice Radoždy, což je v Makedonii, ale to já už většinou zůstávám doma, protože se začíná zkoušet,“ řekl zpěvák týdeníku Sedmička.

 Josef Vojtek: O zkušebnu se dělí s konkurencí! Nemáme důvod bojovat.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.