Těhotná exmoderátorka Novy Marta Ondráčková: Svlékla se do naha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná exmoderátorka Novy Marta Ondráčková: Svlékla se do naha!

Marta Ondráčková
Marta Ondráčková (Foto: Alexandr Malachovský, Martin Hykl, Marek Pátek Martin Sekanina)

Bývalá moderátorka Snídaně s Novou Marta Dřímal Ondráčková (35) má v sedmém měsíci těhotenství velký problém s oblečením. Všechno je jí malé, nebo v tom vypadá jako ve stanu. A tak vtipkuje, že bude chodit polonahá. Tak jak ji Pánbůh stvořil se už nafotila. 

Marta je stále v pracovním procesu, a tak největší problém má se společenským oblečením. „Těhotenská móda je fajn, když hledáte pohodlí a praktičnost. Mě teď čeká několik pracovně-společenských akcí a focení a zatím to vypadá, že budu chodit omotaná v šátku na nošení miminka,“ okomentovala Marta snímek, na kterém je úplně nahá.


Nastávající mamince to v těhotenství sluší a pár kilo navíc jí prospělo. „Miluju svoje tělo a vážím si každého jeho kousku. Jen ho občas musím do něčeho zahalit. Nejde o to být in, ale třeba do Lucerny, na premiéru filmu, kterou moderuju, se mi v těhotenských teplákách fakt nechce,“ dodala Ondráčková. Moderátorka čeká své první miminko s manželem Jakubem, s nímž žije v Německu.

Svatební přípravy Marty Ondráčkové:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.