Horor na place! Vacek z Ulice hystericky plakal a šílel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Horor na place! Vacek z Ulice hystericky plakal a šílel

Petr Vacek
Petr Vacek (Foto: Dana Kolářová, ara)

Proslavil se v Saturninovi, pak získal velkou roli v seriálu Ulice a nyní dokonce režíruje! To ale není všechno, do čeho se Petr Vacek pustil, projektů má mnoho a další se mu hrnou! Ne všechny jsou ale plné radosti.

Martinem Dejdarem před časem začal moderovat pořad Tajemství těla, kde si oba zažili a ještě zažijí své. Jsou totiž součástí pokusů, které nejsou vždy zrovna procházkou v růžové zahradě. Při jednom natáčení si Vacek dokonce sáhl na dno a překonal největší fobii. „Pro mě? Rozhodně překonávání strachu z výšek, to je moje obrovská fobie! Smyslem jednoho experimentu bylo vyvolat u mě stres a následně ukázat, o kolik pozitivněji vnímá vystresovaný člověk chutě. Je totiž zjištěno, že když strávíte na moři noc na převrácené lodi a ráno vám dají jídlo, které obyčejně nemůžete ani vidět, budete mít pocit, že nic lepšího jste v životě nejedl.

Proto mě vysokozdvižným vozíkem vytáhli strašně vysoko a mým úkolem bylo slanit dolů. Ale já toho nebyl schopný! Kamery běžely, štáb čekal, Dejdar vtipkoval – já myslel, že ho zabiju! Nakonec se mi to podařilo slanit; udělal jsem vlastně to, co zvládne každé malé dítě. Ale já si z cesty dolů nic nepamatuju…Šly na mě návaly a úzkost, celý jsem se třásl a škubal sebou. Nakonec jsem to nějak natočil, odešel do kostymérny a tam to pustil – propukl jsem v takový záchvat hysterického pláče, že přese mě museli přehodit peřinu… Za tuhle zkušenost jsem ale vděčný, protože dneska už vím, že je to jen hysterie v mé hlavě – a přes tu se dá přenést,“ odpověděl herec v Sedmičce na otázku, co bylo v rámci pokusů nejtěžší.

 Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.