Milan Šimáček (†56) PŘED SMRTÍ SPLATIL EXEKUCI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milan Šimáček (†56) PŘED SMRTÍ SPLATIL EXEKUCI!

Červen 2018 Jedna z posledních fotek Milana Šimáčka před smrtí, kdy se na něm viditelně podepsala zákeřná nemoc.
Červen 2018 Jedna z posledních fotek Milana Šimáčka před smrtí, kdy se na něm viditelně podepsala zákeřná nemoc. (Foto Profimedia.cz, ara)

Sváděl boj se zákeřnou nemocí i existenčními problémy. Milan Šimáček (†56) alias vojín Vata z Černých baronů či rotmistr Soudek v Tankovém praporu ale do poslední chvíle doufal, že se vším zatočí. Ale to se mu povedlo bohužel jen v jednom případě...

Našli mu rakovinu jater a během velmi krátké doby shodil 25 kilogramů. O tom, co ho ve skutečnosti trápí, odmítal mluvit a rychlé hubnutí vysvětloval tím, že si nasadil přísnou dietu „Na prvním místě ani kapka alkoholu a na druhém jíst pětkrát denně malé porce jídla a hýbat se. V mém případě jsem začal chodit všude pěšky,“ vysvětloval Aha! Milan Šimáček, který jako hluboce věřící odmítl chemoterapie.

Bůh mu ale nepomohl. V pondělí v noci mu rakovina vzala život. „Pořád tomu nemohu uvěřit, ještě minulý týden jsme spolu mluvili,“ řekl jeho kamarád Martin Severa (62). I on věděl o jeho finančních problémech. „To, že měl dluhy, nebylo žádným tajemstvím, ale snažil se s tím něco dělat,“ potvrdil Severa.

Cesta z potíží
A měl pravdu. Zatímco ještě před třemi měsíci proti herci podle Centrální evidence exekucí byla vedena tři řízení v celkové výši 57 564 Kč, před smrtí čelil jen dvěma řízením a splatil dluh 5308 Kč z roku 2016. „Žil jsem 100 metrů od Staroměstského náměstí v pětipokojovém bytě, a ten mě zválcoval. Pořád jsem si říkal, že byt na Starém Městě se opouští nohama napřed, takový už neseženete,“ popisoval Šimáček Aha! s tím, že se dlouho snažil bydlení na prestižní adrese udržet, ale nakonec ho to zničilo. „Měl jsem velké výdaje a musel jsem si půjčit. Dluhy srovnám, exekuce, to není nic příjemného, “ řekl herec v červnu, když s ním deník Aha! mluvil naposledy.

Zesnulý Milan Šimáček (†56) z Tankového praporu a Černých baronů: V naší rodině se žije krátce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.