Žádní nudní pupkáči, ale chlapi k pohledání! Jen ne v Česku...Tohle jsou nejvíc sexy POLITICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žádní nudní pupkáči, ale chlapi k pohledání! Jen ne v Česku...Tohle jsou nejvíc sexy POLITICI!

Justin Trudeau (46)
Justin Trudeau (46) (Foto ara)

Slovensko uštědřilo Česku drtivou porážku v politické aréně. Jejich premiér Peter Pellegrini (42) se totiž dostal mezi absolutní špičku světových politiků a političek, kteří jsou nejvíc sexy! Zato českého prezidenta Miloše Zemana (73) předstihl kde kdo, když obsadil »čestné« 180. místo.

Suverénním vítězem v žebříčku, který pravidelně sestavuje web hottestheadsofstate.com, se stal předseda vlády Španělska Pedro Sánchez (46) následovaný premiérem Kanady Justinem Trudeau (46) a bhútánským králem Jigme Khesar Namgyel Wangchuckem (38). Proslulí krasavci spolu třeba s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem (40) ostatně okupují celou řadu podobných anket.

Tisíc kliků

Tentokrát však slavilo nečekaný úspěch Slovensko, když jejich premiér Pellegrini obsadil 12. příčku. Kam se hrabe jeho předchůdce Robert Fico (54), který se mezi léty 2015 a 2017 dokázal vyšvihnout ze 141. na 66. příčku „Vidíte, asi těch 1000 kliků denně dělá svoje,“ komentoval to tehdy Fico. Letos už ze hry vypadl, ale Pellegrini ho více než dobře zastoupil. Zůstal však »skromný«. „Podobné žebříčky vnímá předseda vlády s úsměvem a bere je víc jako soutěž showbyznysu než součást politiky. Nevyužívá služby žádného módního poradce,“ řekla Novému času premiérova mluvčí Beatrice Szabóová.

Babiše přehlédli

V žebříčku o dvě místa předběhl běloruský diktátor Alexander Lukašenko (64) ruského prezidenta Vladimira Putina (65) na 31. příčce. Na 62. místě pak skončil papež František (81), a porazil tak královnu Alžbětu II. (92), která se umístila 101. A nenapravitelný sukničkář prezident USA Donald Trump (72) trůní až na 140. příčce.
A kdo nemá podle ankety pražádný sex-appeal? Severokorejský lídr Kim Čong-un (34)! Toho ale brzy může dohnat český prezident. Zemanovi chybí k tomuto »fleku« jen 19 příček. Naopak premiéra Andreje Babiše (64, ANO) nevzal žebříček v úvahu vůbec. Možná by to chtělo začít dělat kliky...

1. Pedro Sánchez (46)
premiér Španělska

Svůj úřad zastává teprve od června. Vystudovaný ekonom a politolog se jako teenager profesionálně věnoval basketbalu. Přestože se narodil do katolické rodiny, je ateistou a při inauguraci jako první premiér využil možnosti přísahat na španělskou ústavu bez přítomnosti bible a kříže. Od roku 2006 je Sánchez ženatý a má dvě dcery.

2. Justin Trudeau (46)
premiér Kanady

Showman, který si zahrál roli v seriálu, a také mistr selfíček, který okouzlil mladé voliče, když se na Facebooku zvěčnil v halloweenském kostýmu z filmové ságy Hvězdné války. Syn někdejšího premiéra Kanady, vystudovaný inženýr a také bakalář umění má s televizní reportérkou tři děti. Čelil ale i nařčení, že před 18 lety osahával reportérku regionálního listu.

3. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck (38)
Král Bhutánu

Nejstarší ze synů předchozího krále a jeho třetí ženy nasoupil na trůn před deseti lety, kdy ústava znatelně omezila jeho pravomoci. Předtím několik měsíců strávil cestováním po odlehlých oblastech a žil zde společně s chudými vesničany. Před sedmi lety se oženil a z neurozené dívky udělal královnu. Na rozdíl od svého otce se rozhodl odložit zvyk mnohoženství. Byl také u porodu svého 2,5letého syna.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.