Nevěrníkovi prodala dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nevěrníkovi prodala dům!

Než se záletník vrátil z cest, byl dům fuč.
Než se záletník vrátil z cest, byl dům fuč. (Foto Profimedia.cz)

S manželem se odcizili, když Marty začal hodně létat do Kanady za prací, popisuje Mel (příjmení nezveřejnila – pozn. red.). Snad byla vina obou, že jim to přestalo klapat, ale Marty manželku vysloveně zradil.

Když jednou usnul nad počítačem, spatřila na monitoru zprávu od jisté Chantal: „Stýská se mi, pospěš domů!“ Šokovalo ji to a v ten moment bylo jasné, že je po manželství. „Nepoznala jsem, jak dlouho to trvá, ale dost na to, aby řešili zasnoubení,“ vysvětluje Mel. Jí přitom manžel možnost rozvodu ani nenaznačil! A tak zrádce předběhla. Sotva odletěl na další služebku do Kanady, bleskově – a rozhodně pod cenou – prodala dům! Také díky tomu, že byl napsaný jen na ni. Když se Marty vrátil, už tam žil úplně cizí mladý pár a jeho choť se zatím vypařila na prázdniny. Poníženě tedy odtáhl do Kanady za svou Chantal... „S žádostí o rozvod mě ještě nekontaktoval. Jen do toho, chlapče!“ vybízí záletníka Mel alespoň přes média.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.