Nesvačilová z Labyrintu málem zemřela! Kolaps při natáčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nesvačilová z Labyrintu málem zemřela! Kolaps při natáčení

Lékaři dali Denisu během jednoho dne do kupy.
Lékaři dali Denisu během jednoho dne do kupy. (Foto archiv ČT, Instagram)

Sympaťanda od pohledu. Tak bychom mohli popsat herečku Denisu Nesvačilovou, kterou můžete znát ze seriálu Labyrint. Ne vždy je Denisa veselá kopa, například když během natáčení zkolabovala a skončila v nemocnici, jí nebylo zrovna do smíchu…

„Měla jsem zdravotní problémy, na které jsem dostala antibiotika. Byla nakombinovaná tak, že je moje tělo přestalo odbourávat. Zkrátka velká alergická reakce na ten druh antibiotik. Pan doktor se divil, proč jsem nepřišla o pár dnů dřív. Vysvětlila jsem mu, že jsem pořád točila a pořád si myslela, že to přejde. No blbý to bylo. Ale je fakt, že se mi rychle ulevilo,“ svěřila se Nesvačilová MF Dnes. Tím, jak to bylo blbé, herečka doslova šokovala.

„Selhávala mi játra, ledviny. V nemocnici mě napíchali kapačkami, dali nová antibiotika, napumpovali do mě novou krev,“ dodala hrůznou skutečnost hvězda Labyrintu. Natáčení seriálu prý její stav každopádně neovlivnil a herečka prozradila proč. „…Natáčení se kvůli nějaké Nesvačilové nezastavilo. Když pracujete s lidmi jako Miroslav Donutil nebo Jiří Langmajer, nemůžete si dovolit umřít. Říkala jsem si, že za každou cenu musím vydržet. On je to celkově stres, hrát s takovými herci. Dostát své roli, nekazit jim to, udělat scény rychle, aby kvůli mně nemuseli něco víckrát opakovat. Takže je to stres, ale zároveň velká obrana proti nemoci. Takový motor, díky kterému jsem věděla, že nesmím polevit a vzdát to,“ dodala zrzka.

 Denisa Nesvačilová: Emancipace doma končí, když potřebuji vynést skříň do 3. patra

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.