Skandál padlé hvězdy Sparty: Dal dělo manželce před dětmi, až lehla na zem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Skandál padlé hvězdy Sparty: Dal dělo manželce před dětmi, až lehla na zem!

Lukáš Zelenka
Lukáš Zelenka

Někdejší fotbalista Sparty Lukáš Zelenka (38) si zadělal na pořádný malér. Údajně v opilosti brutálně zbil manželku a navíc před zraky vlastních potomků! 

Zelenka, který přijel na hřiště značně podnapilý, což je úplně běžné, šel za svou manželkou a před zraky svých dvou dětí jí napálil tak, že paní Klára lehla k zemi. Byla přivolána policie," popsal surový incident z konce letošního srpna očitý svědek v Blesku. A domácí teror bohužel pokračoval i o posledním víkendu! 

„Mohu potvrdit, že kolegové zasahovali v neděli večer u události, která se týkala občanského soužití mezi manžely," zní strohý koment policejní mluvčí. „Manželku terorizuje. Chlapům, kteří se Kláry zastávají, vyhrožuje, že nevědí, s kým si zahrávají, že on má styky s mafií," dodal zdroj obeznámený s chováním Zelenky. A co na to sám pachatel? „No tak to mě někdo napráskal. To je jedno. Dal jsem ji facku," přiznal násilí bývalý fotbalista v Blesku.



Přečtěte si
anavi942
19. 9. 2018 • 23:10

Doufám, že už je od něj odstěhovaná...násilník se nikdy nenapraví.Agresívní lidé jsou uvnitř velmi nevyrovnaní a své sebevědomí si nahání tímto způsobem.Pryč od debila, nic jiného nepomůže a i dětem se uleví.

amej
19. 9. 2018 • 12:25

Ubožák, který nepochopil, že si za své neúspěchy může sám. Potřebuje si vylévat zlost na matce svých dětí. Obyčejná lidská zrůda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.