Tajná schůzka Vondráčkové a Plekance: Co provedla se syny bez jeho souhlasu!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajná schůzka Vondráčkové a Plekance: Co provedla se syny bez jeho souhlasu!?

Po sedmi letech je mezi nimi konec.
Po sedmi letech je mezi nimi konec. (Foto: Reuters, profimedia.cz)

Od prvního oznámení rozchodu mezi Lucií Vondráčkovou (38) a Tomášem Plekancem (35) uběhl teprve měsíc, ale jejich právníci mají už od samého začátku plné ruce práce. Zpěvačka se nyní s hokejistou sešla, aby se svými právníky vyřešili vše kolem dětí, ale schůzka se nevyvinula nejlépe. Vondráčková se na jednání dokonce prý psychicky zhroutila.

Ve společnosti svých právních zástupců se pokoušela Vondráčková s Plekancem vyřešit vše ohledně dětí. „Předem dlouhodobě plánovaná schůzka se konala za účelem úpravy poměrů k nezletilým dětem do doby před rozvodem manželství, tj. zejména za účelem dohody mezi otcem a matkou o styku otce s dětmi a rozsahu mimoškolních aktivit, včetně udělení dodatečného souhlasu pana Plekance s vytvářením uměleckých výkonů dětí v novém filmu Hotel Limbo, jehož realizace momentálně probíhá a o čemž nebyl informován,“ uvedla pro eXtra.cz exkluzivně hokejistova právnička Mgr. Lenka Radoňová.

Kromě filmu Hotel Limbo se synové Matyáš (6) a Adam (3), objevili také ve filmu Perfect Kiss, který má brzy přijít do kin. „Nikdy jsme jako rodina nedávali fotky dětí, ani z dovolených a rodinných oslav. Proto mě překvapila nutnost to sdílet okamžitě, když to ani nenasdílíme my dva sami. To překvapivé bylo,“ řekla podle eXtra.cz. TopStaru týden po Plekancově statusu o tom, že jdou od sebe. Poté zpěvačka zveřejnila na sociální síti fotografii s jedním z hochů a krátce poté už jsou z obou dvou filmové hvězdy.

Podle informací eXtra.cz neprobíhalo jednání zrovna klidně, na zpěvačku měla dolehnout tíha okamžiku,  propukla v pláč a byla k neutišení. „Kolegyně z Montrealu mě informovala, že v určité fázi hodnocení právní situace paní Lucie Plekancová Vondráčková podlehla emocím, nikoliv však tak, aby se schůzka, kterou označila za vrcholně korektní, ukončila či byl měněn její program. Částečné dohody o styku otce s dětmi na dobu jednoho měsíce bylo dosaženo,“ řekla Radoňová.

Jak první schůzka od oznámení rozchodu momentálně nejsledovanější dvojice českého showbyznysu dopadla, není známo. Doposud hokejista vídal děti pouze o víkendu. „Styk s dětmi po jejich návratu do Kanady probíhal pouze o víkendu, pan Plekanec měl zájem o styk v širším rozsahu, ale nebylo jeho žádosti vyhověno s odůvodněním, že styk v tomto rozsahu je dle názoru matky pro děti nejvhodnější,“ řekla Blesku hokejistova právnička.

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hermanka
18. 9. 2018 • 14:03

Vondráčkova jim nevařila nikdy.ta se to nebude učit.Je to heeeerečka a krááááva

fido2
18. 9. 2018 • 12:55

Bude jim i vařit, nebo si pozve maminku na pomoc?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.