Jeden vnuk (†4) zemřel v ohni, druhý se utopil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jeden vnuk (†4) zemřel v ohni, druhý se utopil!

Požár chatku zcela zničil.
Požár chatku zcela zničil. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, Policie)

Rodinu stíhá jedna tragédie za druhou! Při požáru chaty v Písku zemřel minulý týden chlapeček (†4). Jeho děda byl těžce zraněn a babička se zhroutila. Už před dvěma lety rodina o jedno dítě přišla. 

„Co se v obývané chatě stalo, se vyšetřuje. Zřejmě začalo hořet kvůli problému v elektroinstalaci či na elektrospotřebiči,“ řekla mluvčí hasičů Vendula Matějů. Podle známých rodiny byla matka dítěte mimo jižní Čechy. O chlapce se v době neštěstí starali prarodiče. „Potkala jsem ji s malým u zápisu do školky. Sama jsem máma, ale jakou hrůzu prožívá, si nedovedu představit. Zvlášť, když už před dvěma lety o jednoho chlapečka přišla. Utopil se v Otavě,“ řekla známá rodiny.

Spadl do Otavy
První chlapec se utopil v květnu 2016 v řece Otavě. „Byla to nešťastná náhoda. Jen jsem se otočila a kluka neviděla. To se může stát každému,“ reagovala tehdy na internetu na poznámky lidí matka chlapce.

Potápěči našli tělíčko u mola.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.