Výměna manželek: Děti trpí nomofobií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Výměna manželek: Děti trpí nomofobií!

Děti na mobilech leží skoro celý den!
Děti na mobilech leží skoro celý den! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí mladá maminka Mia v domácnosti s pěti dětmi, které v rodině vládnou a jestli se dokáže starostlivá Blanka přizpůsobit domácnosti, kde jsou už malé děti samostatné.

 

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Prahy, kterou tvoří Blanka (40), Valentýn (31), Niky (12), Kristýna (12), Patrik (7), Max (5) a Saša (1,5). Na druhé straně se seznámíme s Miou (25), Michalem (32), Honzou (5) a Jájou (2), kteří žijí v Kladně. Rodinu z Prahy přihlásil do Výměny manželek Valentýn, původem z Bulharska, který si přeje, aby se v jejich domácnosti méně křičelo. Navíc oba přiznávají, že se velmi podřizují dětem, které jsou díky tomu hodně rozmazlené.

 

Mia s Michalem nemají ve vztahu žádné velké problémy. Jediné co Mia řeší je to, že si jí Honza málo váží a musí všechno tisíckrát opakovat. V náhradní rodině bude řešit zejména závislost dětí na mobilních telefonech a tabletech. Došlo to až tak daleko, že některé z nich tráví s elektronikou až osm hodin denně a to se Mie nelíbí. A to už není opravdu žádná sranda, mnozí odborníci tohle považují za chorobu. Nomofobie (z anglického NO MObile PHOne phoBIA) je strach z toho, že nebudete moci používat svůj mobil. A co je nejhorší, tahle závislost prý slušně poškozuje mozek!

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.