Dovolená v Turecku Emmu (35) málem stála život! Nechutný útok v hotelu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dovolená v Turecku Emmu (35) málem stála život! Nechutný útok v hotelu

Emma Higginson
Emma Higginson (Foto: ara)

Angličanka Emma Higginsová na dovolenou v Turecku jen tak nezapomene. Probudila se totiž zmlácená na balkóně svého pokoje. Co se stalo?

Večer před tím se Emma seznámila v klubu s Declanem Marshallem (27). Když zjistila, že mladý muž nemá kde spát, nabídla mu, že může zůstat u ní v pokoji na pohovce. „Šla jsem do mého pokoje a usnula, ale netrvalo dlouho a byl u mě v posteli a chtěl se mnou mít sex. Řekla jsem mu, že nemám zájem. Pamatuji si, že řekl, že nemám žádný respekt, ale já jsem mu vysvětlila, že mám přítele. Potom mě dvakrát praštil a já ztratila vědomí,“ svěřila napadená žena pro The Sun.

Emma se probudila v na balkóně v kaluži krve, měla zlomený nos, frakturu lebky a obrovské bolesti. Stále ještě leží v nemocnici v letovisku Marmaris, její tělo zdobí 50 stehů a zoufá si, že zatím nemůže odletět domů. chci aby všichni viděli, co mi ten muž udělal. Moje máma a sestra mě nepoznaly. Všude mám modřiny a chci jít domů, ale nemůžu, protože lékaři tvrdí, že moje zranění jsou příliš vážná na to, abych mohla nasednout do letadla. Jeden zub mi dnes ráno vypadl a budu potřebovat plastického chirurga, abych vypadala opět normálně,“ uvedla Emma.

 

Policie už útočníka zatkla, usvědčily ho záznamy z kamer nočního klubu. Declan je zatím ve vazbě, ale před soud by se mohl dostat už tento týden. Jeho právník uvedl, že muž byl silně opilý a nic si nepamatuje.

 



Přečtěte si
mrazkova@tiscali.cz
17. 5. 2019 • 02:48

No tak to je šílené. Právě do Turecka bych se letos ráda také vydala na dovolenou, ale po přečtení tohoto článku si to asi raději dvakrát promyslím. A pokud se i tak rozhodnu, že tam pojedu, tak rozhodně ne bez nějakého pořádného cestovního pojištění. Slyšela jsem, že jedno z nejlepších prý nabízí http­s://ww­w.er­vpojis­tovna­.cz/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.