11 let poté, co se jí zastřelil manžel: Svobodová - Pizingerová si POŘIZUJE ZBRAŇ DO DOMU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

11 let poté, co se jí zastřelil manžel: Svobodová - Pizingerová si POŘIZUJE ZBRAŇ DO DOMU!

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (profimedia.cz)

Její bývalý manžel Karel Svoboda (†68) byl milovníkem zbraní a jeho vášeň se mu stala osudnou. Zastřelil se a Vendula Pizingerová (46) byla první, která našla jeho bezvládné tělo. Ani otřesná vzpomínka ji teď ale neodradila od pořízení zbrojního pasu.

Ke spánku si přiložil legálně držený revolver a u vjezdových vrat do zahrady zmáčkl spoušť. Legendární skladatel, který si doma v tajném trezoru schovával úplný zbrojní arzenál, se rozhodl ukončit těžké psychické stavy sebevraždou. 

Tragédie se stala před jedenácti lety, ale obzvlášť Vendula ji musí mít pořád před očima. Otce svého syna Jakuba (13) našla bezvládně ležet na sněhu bohužel ona. Teď však ředitelka nadačního fondu překvapivě propadla vůni střelného prachu taky. 

Pálí do terče

„Brutální Nikita. Na to, že byl můj táta voják, bych měla být o dost rychlejší. No, asi jsem si s pistolemi nehrála,“ připsala si komentář pod video, na kterém pálí do terče na střelnici. „Tak jsem zvědavá, jestli ty testy na ten zbroják udělám. Jinak mám ze zbraní obrovský respekt,“ dodala raději. 

Bonnie a Clyde

A s manželem Josefem Pizingerem navíc zapózovala se dvěma bouchačkami ve stylu Bonnie&Clyde pro charitativní kalendář. Jak vidno se zbraněmi to opravdu myslí vážně... I po tom všem.

Osudná tragédie

Karel Svoboda se připravil o život 28. ledna 2007 na svém vlastním pozemku. Zastřelil se revolverem, který měl určený k osobní obraně. „Neváhám zbraň kdykoliv použít. Ano, už se to stalo, musel jsem střílet. A právě proto, že jsem nezaváhal, jsem svůj majetek ubránil. A myslím, že bylo co bránit,“ prohlásil skladatel pár let před smrtí. A měl z čeho vybírat – vlastnil hned dva revolvery a jednu pistoli.

 Vendula Pizingerová na Prague Pride: Odsuzování kohokoliv po mě stéká!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helic
17. 9. 2018 • 07:12

Tebe měl zastřelit Ty stará kobylí hlavo.Jsi babochlap nechutná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.