Leichtová z Ohnivýho kuřete: Tohle dělá na veřejnosti?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Leichtová z Ohnivýho kuřete: Tohle dělá na veřejnosti?!

Kristýna Leichtov
Kristýna Leichtov (profimedia.cz)

Hvězda seriálu Ohnivý kuře Kristýna Leichtová (33) se nedávno stala hrdou maminkou. Nyní předvedla celému světu, že stejně jako její další známé kolegyně se nezdráhá kojit na veřejnosti! 

Herečka na Instagramu zveřejnila snímek, na kterém je zachycena, jak sedí v jedné z poboček známého řetězce kaváren, na těle má položenou svou novorozenou dcerku Dorotku (3 týdny) a nezdráhá se ji nakrmit na veřejnosti.

„Nás, když to chytne tak prostě musíme kdekoliv. Je to s Dorotkou naše intimní věc, ale domů kvůli tomu nepoženeme,“ podotkla.

Leichtová a rozšířila tak řady českách celebrit, které se na sociální síti s kojením pochlubily. Stejný krok už učinily například manželka Tomáše Kluse (32) Tamara Klusová (30), druhá neoficiální manželka miliardáře Karla Janečka (45) Lilia Khousnoutdinova(30) či herečka známá z Vyprávěj či Ordinace v růžové zahradě 2 Andrea Kerestešová Růžičková (34).

 Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.