Dagmar Havlová: ZBAVILA SE SNUBNÍHO PRSTENU! Proč ho přestala nosit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dagmar Havlová: ZBAVILA SE SNUBNÍHO PRSTENU! Proč ho přestala nosit?

Dagmar Havlová sundala prsten.
Dagmar Havlová sundala prsten. (Foto Aha! – David Malík, Robert Klejch, ara)

Ještě tři roky po smrti manžela Václava Havla (†75) v roce 2011 nosila snubní prsten. Teď ho má ale Dagmar Havlová (65) zavřený v trezoru. Co k tomu herečku a bývalou první dámu vedlo?

„Snubní prstýnek od manžela mám schovaný. Nosila jsem ho dlouho, asi tři roky (po smrti manžela – pozn. redakce) – jak svůj, tak jeho... Ale pak jsem je sundala,“ přiznala Havlová po dlouhých čtyřech letech v exkluzivním rozhovoru pro Blesk, co ji k tomu vedlo. „Přišlo mi to tak trochu nepatřičný, ale mám je oba u sebe,“ dodala na vysvětlenou s tím, že jsou schované.

Klenotů, které jí připomínají zesnulého Václava Havla, má paní Dagmar hodně. „Manžel mě hodně obdarovával šperky, které střídám a nosím. Dokonce je i navrhoval a dělalo mu to velikou radost,“ prozradila Havlová. Závěs na krk v secesním stylu ze zelenkavého berylu, s náušnicemi a prstenem opatruje jako oko v hlavě. Stejně tak rodinný poklad po babičce ve formě prstýnku a náušnic, které se předávají z generace na generaci.

Koleno stále bolí

Na prezentaci podzimní kolekce firmy Tonak Dagmar Havlová řekla, že po operaci kolena skončila na tři týdny v lázních. „Občas to bolí a snažím se, ale na rehabilitace nechodím. Naštěstí jsme odmala zvyklá na zlomeniny. Tohle jsem si udělala na jevišti, měla jsem zlomenou čéšku a meniskus. A taky mě to bolí, protože často klečím na jevišti,“ posteskla si herečka.

Nová role: Protivná ženská

Bývalá první dáma zanedlouho opět stane před kamerou! „Natočila jsem toho tolik, že ani nemám potřebu dál točit. Ale teď se naskytnul krásný scénář s mladým režisérem Jiřím Havelkou, v lednu bychom měli začít točit... Svou roli jsem si vybrala sama – hraju takovou protivnou ženskou!“ usmála se Havlová a dodala, že jí tvůrci často nabízejí role paniček, které něco zdědí. „To ale nesouzní s mou povahou. Potřebuji něco ze sebe dostat, tak jako se to děje třeba na divadle. Herectví je určitá forma psychoterapie. Tohle bude komedie a lidé se mají nač těšit,“ doplnila.

 Havlová o seriálech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
6. 9. 2018 • 10:55

Spíš jí to poradila nějaká cikánka. Na to ona, myslím, slyší!!!

zadnice
6. 9. 2018 • 10:09

To jsou ale starosti AHáků!

aveneta
6. 9. 2018 • 09:33

To přeci není o nošení prstenů. ale o vnitřních pocitech....byť jí tedy zrovna nemusím, tak chápu, že jsme každý na tomto jen jednou na tomto světě světě a po smrti je zcela jedno, zda-li jste byl ona "svatozář" či užívatel života.....

majojo
6. 9. 2018 • 08:53

Bože, to je ale blábol! Snad každej z nás má prstýnek po babičce, není třeba o tom informovat v bulváru. A proč teda vlastně přestala ty prsteny nosit? Bolí ji snad z toho koleno a poradil jí to ortopéd?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.