Australská modelka Sinead (†20): Oběsila se na jachtě miliardáře(87)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Australská modelka Sinead (†20): Oběsila se na jachtě miliardáře(87)!

Sinead si užívala dlouhé léto ve Středomoří.
Sinead si užívala dlouhé léto ve Středomoří. (Foto Instagram)

V Austrálii to Sinead McNamaru přestalo bavit, tak vše prodala a vydala se do Evropy. Nový život tu začala v posádce superluxusní jachty, nadšeně svou »havaj« dokumentovala na Instagramu. Mělo to však krátké trvání.

Pátek po půlnoci, přístav v Argostóli na řeckém ostrově Kefalonie. Jistý kapitán cestou z baru míjí zakotvenou superjachtu Mayan Queen IV a všímá si něčeho podivného. Vypadá to jako žena zapletená v lanech. „Co děláte?!“ křičí k jachtě. Ale odpověď žádná... A tak začíná křičet o pomoc, brzy přibíhá ochranka jachty i přístavní policie. Vidí, že dívka v provazech je v bezvědomí. Snaží se ji oživovat, za půl hodiny už letí vrtulníkem do aténské nemocnice. Tam ovšem Australanka umírá.

„Napřed jsme jásali, měli jsme za to, že byla zachráněna,“ popisuje pro server News.com.au svědek události. „Až později jsme se doslechli, že zemřela.“ Podle pitvy je příčinou smrti oběšení; na cizí zavinění to nevypadá. Ale že by si život vzala sama, a teď? Byla to poslední šichta její čtyřměsíční služby na jachtě a právě za ní letěly matka a sestra – tragickou novinu jim sdělili na cestě. „Do márnice nechoďte, v takovém stavu ji vidět nechcete,“ zrazoval je prý koroner. Snad víc prozradí záběry bezpečnostních kamer z jachty a obsah jejího mobilu. Někdo z posádky naznačil, že si Sinead prošla těžkým rozchodem. Čtvrt hodiny před incidentem prý mluvila s nočním strážným.

Chlouba těžařského magnáta z Mexika
Majitelem šestipatrové jachty je mexický miliardář Alberto Baillères (na snímku), podle Forbesu se jměním skoro čtvrt bilionu Kč 143. nejbohatší člověk světa. »Mayská královna« ho vyšla zhruba na tři miliardy korun. Těžař i s rodinou však plavidlo opustil o dva dny dříve a se smrtí mladé dívky nejspíš nemá co do činění.



Přečtěte si
skp705
5. 9. 2018 • 23:34

ta slecna na modelku vubec nevypada, na to ma dost nadvahu a plno vrasek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.