Nemocný Postránecký: Manželka ho hlídá na každém kroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nemocný Postránecký: Manželka ho hlídá na každém kroku!

Václav Postránecký
Václav Postránecký (David Kundrát, TV Prima)

Václav Potránecký (74) prožívá těžké časy. Kvůli zákeřné nemoci se podrobil operaci v dutině břišní a teď podstupuje náročnou léčbu. Stav herce byl natolik vážný, že vedení Národního divadla, kde je v angažmá, muselo vyřešit záskok hned ve 3 inscenacích. Největší oporou mu je jeho rodina, především manželka, která ho hlídá na každém kroku.

Své pracovní tempo omezil, přesto je herec stále v jednom kole. Postránecký pro FTV Prima natáčí seriál Krejzovi a je denně na placu. Jeho manželka Helena (70) mu je neustále na blízku, jezdí s ním do do ateliéru a doslova ho nespouští z očí.

„Televize mě ujistila, že mi budou vytvořený podmínky, které budou změnu zdravotního stavu plně respektovat. A to je skutečně vrchovatě dodrženo. A jsem za to hluboce vděčný,“ řekl Postránecký podle časopisu Sedmička.

Herec se v práci cítí dobře, a jak sám říká, je nejlepším lékem na všechny neduhy. Proto se Postránecký nechystá do důchodu a nemoci se hodlá postavit. „Nás herce nabíjí energie diváků. A dokud se na náš vydrží dívat, nechceme toho nechat. Já sice rád lenoším, nejvíce se ale na to lenošení těším, proto ho tak často přerušuji prací,“ přiznal herec časopisu Sedmička.

I přesto, že herectví miluje, pro lepší zotavování a klid v jeho rodině, musel svým nejbližším něco slíbit. „Musel jsem slíbit rodině, že už nic nového si do konce roku nepřiberu,“ řekl Postránecký, který hraje hlavu rodiny Krejzů.

 Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.