Vondráčková a Plekanec: Šokující pozadí finančního vyrovnání! Fakta nebo podvrh? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková a Plekanec: Šokující pozadí finančního vyrovnání! Fakta nebo podvrh?

Který dokument je pravdivý?
Který dokument je pravdivý? (Foto ara)

Ačkoliv vydělal za sedm let jejich manželství přes 700 milionů korun, bývalé ženě nechce slavný hokejista nic dopřát! Alespoň tak to vypadá z jednoho neslavného dokumentu. Na veřejnost se dostaly dvě verze vyrovnávacích návrhů a jedna je přinejmenším šokující. Která verze je pravdivá? Opravdu by Plekanec takto ošidil vlastní krev nebo jde jen o sprostou pomluvu a podvrh?

Redakce super.cz přišla s dokumentem, podle kterého by byl Tomáš Plekanec pořádný lakomec. Nejdříve se spekulovalo o tom, že by Lucii Vondráčkové nabídl v rozvodovém vyrovnání pražský byt za 25 milionů a k tomu 5 miliony korun na účet, nyní by ale mohlo být vše jinak. Redakce super.cz zveřejnila dokument, ve kterém stojí, že by Lucie dostala jen byt a o dalších milionech by mohla jen snít. Šokující je ale především to, že by sportovec chtěl na obě děti měsíčně platit jen 25 tisíc korun! Což je pro člověka, který vydělal přes 700 milionů směšná částka.  

Jiná redakce, jiný dokument

O pár hodin později přišla redakce extra.cz s odlišnou informací a odlišným dokumentem. Ten, který zveřejnila redakce super.cz by měl být prý falešný. Údajně ho zveřejnil příbuzný slavné zpěvačky na sociální síti, asi aby tím pošpinil jméno slavného hokejisty. Text a fotku, kterou František Vondráček zveřejnil, následně smazal. V dokumentu získaném redakcí extra.cz se nachází jiné částky a podmínky.

„Váš manžel navrhuje, aby nezletilé děti byly svěřeny do Vaší péče s tím, že bude povinen přispívat k Vašim rukám na jejich výživu měsíčně částku 35.000 Kč nezletilému Matyášovi a částku 25.000,– Kč nezletilému Adamovi,“stojí v návrhu, který prý Lucii poslal advokát. „Můj klient je mimoto připraven hradit veškeré náklady, které vzniknou v souvislosti se vzděláváním Vašich dětí na školách jak v České republice, tak i v zahraničí. Můj klient je rovněž připraven podílet se na i mimořádných výdajích nezletilých, které se mohou do rozvodu i po rozvodu manželství vyskytnout, například na nákladech na cestování, dovolenou, sport či jiné volnočasové aktivity,“ zní dále v návrhu, který byl dle informací pozměněn a následně nahrán na sociální síť.

Někdo tak asi chce z Plekance udělat pořádnou hyenu a možná trochu přilepšit Vondráčkovou v očích fanoušků. Kdo by ale něco takového dělal? A proč? Dle extra.cz je každopádně falešný návrh zkrácený, který byl zveřejněn na konkurenčním webu, a to především kvůli tomu, že Luciin advokát zaslal návrh i e-mailem, takže si s ním někdo mohl lehce pohrát. Tento rozvod se asi zapíše do dějin.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
carlae
4. 9. 2018 • 00:04

jen ještě maličkost - k těm resortům - musíte počítat i komfortní vybavení a servis/ není to o tom, že si tam sama v koupelně perete, uklízíte, vaříte a pod. \Je to úplně jiný život. , navíc samozřejmě stálá bezpečnostní služba a ochrana - to jsou částky, o jejichž finančních relacích se nepíše. \proč asi?

carlae
3. 9. 2018 • 23:45

Já si jenom vzpomínám, jakéže to bylo štandrle, než se Helana vdala a i následně. Otce zblbli - ani k ní nesměl. Jsou nějací divní. Pleky si to měl uvědomit. Co je to za famílii.

defakto
3. 9. 2018 • 21:48

... že se nestydíte pomlouvat LV ! Ona rozvod nespůsobila ani ho nepodala . V Kanadě prostě platí jiné zákony a předpisy když se manželé rozvádí a rozhoduje se o financích. Plekanec je dostatečně prachatý , když se chce rozvádět musí svou bývalou rodinu zabezpečit , tak jak to rozhodne nezávislý soud.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.