Karel Gott: Neznámý vzkaz na kameni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karel Gott: Neznámý vzkaz na kameni!

Karel Gott
Karel Gott (Foto: archiv D. Gottové, T. Tolkki)

Bulharské oblíbené letovisko Čechů Primorsko, má ojedinělou atrakci! Na velké kameny u pláže totiž někdo postupně namaloval portréty mnoha světových osobností. A je mezi nimi i Karel Gott (79), se kterým se denně fotí desítky lidí.

S Mistrem chtějí mít snímek na památku nejen Češi a Slováci, ale také Rusové, Poláci a lidé z německy mluvících zemí. „Je to portrét nakreslený podle fotografie z Karlova alba Pokaždé, které vydal v roce 2002. Mám ho doma, takže to vím,“ řekla deníku Aha! Češka Jana Svobodová, která se s Gottem také v Primorsku zvěčnila. Turisté snímky houfně zveřejňují na sociálních sítích, mimo jiné na Instagramu, kde jsme jich našli hned několik. „Karle, já vás prostě zbožňuju,“ napsala např. dovolenkářka Lucie Urbanová.

Božská Whitney
Zpěvák podle informací deníku Aha! o svém portrétu na kameni v Primorsku ví. A může být pyšný na to, v jaké společnosti se nachází. Vždyť vedle něj jsou namalováni na kamenech další významní Češi – exprezident Václav Havel (†75) a hokejista Jaromír Jágr (46). Blízko Karla jsou také jeho oblíbené zpěvačky Edith Piaf (†47) a Whitney Houston (†48), nedaleko je pak portrét vědce Alberta Einsteina (†76).

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
IngKecner
3. 9. 2018 • 18:10

Vytratil se humor, a nějak není ani ten kreslený. Načeas byl nahrazen vulgaritami pramálo vtipnými...

xcarodejka
3. 9. 2018 • 14:44

To je téměř už vandalismus a rozhodně je to nevkus. Někdo nemá zřejmě co na práci....t a přitom svět má tolik vážných problémů, na které by bylo možné nějakou vhodnou tvorbou poukazovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.