Herecké hvězdy Badinková a Jašków: KOMPLIKACE KVŮLI KŠEFTU V TVÁŘI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herecké hvězdy Badinková a Jašków: KOMPLIKACE KVŮLI KŠEFTU V TVÁŘI!

Michaela Badinková
Michaela Badinková (Foto: TV Nova)

V show Tvoje tvář má známý hlas mění Michaela Badinková (39) a Robert Jašków (48) podoby, ale spíš by se potřebovali naklonovat. Jako hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 pořádně zkomplikovali natáčení svým kolegů

Kvůli účinkování ve dvou velkých projektech je čeká deset týdnů pekla. „Natáčení show Tvoje tvář má známý hlas a Ordinace v růžové zahradě 2 souběžně je skutečně šílený zápřah. Málokdo si umí představit, jak náročné to je. Pro herce, kteří jsou tolik týdnů na pokraji sil, ale i pro produkci obou formátů,“ řekla Aha! kreativní producentka Simona Matásková, která šéfuje Tváři i Ordinaci. „Díky dobré komunikaci mezi produkcemi a vysokému nasazení lidí se to dá zvládnout. Není to poprvé, kdy tuto situaci produkce Ordinace v růžové zahradě 2 řeší. V minulých řadách se podobně vypořádávala s účinkováním Petra Rychlého nebo Ivany Jirešové,“ dodala Matásková.

Nyní je ale situace složitější v tom, že jsou ve Tváři hned dvě důležité postavy Ordinace najednou. „Je to poměrně složitá situace, termíny natáčení Tváře jsou fixní, to znamená ve středy a čtvrtky s herci nemůže počítat. Herci ale netočí sami, to znamená, že to ovlivňuje i kalendář jejich hereckých kolegů,“ prozradil Aha! dobře informovaný člen štábu. „Obzvlášť v případě Roberta Jaškówa je to docela náročné. Ten totiž točí v nemocnici s větším množstvím hereckých kolegů, kteří také mají nějaké závazky. A kromě toho herec tento podzim táhne linku rodiny Valšíkových a s tím je spojeno víc natáčecích dní, obrazů i textu,“ dodal zdroj.

Drahokoupil vyzpíval zlato
Prvním vítězem páté řady se stal zpěvák Vojta Drahokoupil (23), který všem vytřel zrak písní od Adele (30). Badinková jako Liza Minnelli (72) a Jašków coby Rammstein Till Lindemann (55) z Rammstein mu ale šlapali na paty. Herečka se umístila na druhé příčce a herec obsadil třetí místo.

Šli do toho dobrovolně
Zatímco představitel doktora Máry byl na účinkování v soutěži už rok připravovaný, protože ho už do čtvrté řady oslovila Linda Finková (50), představitelka lékařky Rytířové se musela poradit s rodinou. „Starší dcera pořad sledovala, je z mého účinkování v show opravdu nadšená a těší se. Mladší to moc nevnímá, protože je malá. Můj muž nechal rozhodnutí na mně, protože mu hlavně šlo o to, abych se v tom dobře cítila. A teď, když jsem se rozhodla, mě podporuje,“ řekla Badinková.

V koho se promění příště?
Tereza Mašková – Rihanna
Jitka Schneiderová – Olivia Newton-John
Jan Révai – Frank Sinatra
Patrik Děrgel – Red Hot Chili Peppers
Eva BurešováBen Cristovao
Robert Jašków – Diana Ross
Michaela Badinková – Pussycat Dolls
Vojta Drahokoupil – James Blunt

Drahokoupil míří do Tváře: Učím se chodit na podpadcích! A nechci vyfasovat mladý holky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
2. 9. 2018 • 16:58

jednou prde.lí na deseti židlích................ je asi málo herců a komediantů a proto musí těch pár chudáčků vystupovat ve všem, že ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.