Dominika Gottová : TAJNÁ LÁSKA VE ŠVÝCARSKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dominika Gottová : TAJNÁ LÁSKA VE ŠVÝCARSKU!

Dominika vedle Steva vždy zářila.
Dominika vedle Steva vždy zářila. (Foto Facebook.com, ara)

 Vždy měla slabost pro drsné muže, zvláště pak muzikanty! Ne nadarmo je Dominika Gottová (45) vdaná za známého finského metalistu Tima Tolkkiho (52). Deníku Aha! se podařilo odhalit letité tajemství nejstarší dcery Karla Gotta (79) v podobě tajné lásky k jinému hudebníkovi!

Byl jím lídr slavné švýcarské rockové kapely Gotthard Steve Lee (†47), kterého v roce 2010 při výletu na motorce nedaleko Los Angeles zabil kamion. „Dominika milovala tuhle skupinu od mládí a pravidelně jezdila na její koncerty. Na jednom z večírků v roce 1996 se pak s klukama seznámila osobně,“ prozradil blízký přítel Gottové.


Zajiskřilo to

„Steve se jí líbil už dlouho! A když se pak poprvé viděli, nemohli ze sebe spustit oči. Úplně se do něj zbláznila, ale on byl bohužel zadaný. Dominika ho ale až do jeho smrti tajně milovala. A on to moc dobře věděl,“ dodal zdroj s tím, že Slavíkova dcera poznala rockera mnohem dříve, než svého současného muže. S tím se seznámila v roce 2001.  

Věrní přátelé

„Kluci z kapely Gotthard jsou od roku 1996 mými přáteli. Pravda je, že mě Stevova tragická smrt dodnes bolí. Moc mi, stejně jako dalším členům skupiny a fanouškům, schází. Více netřeba dodávat,“ řekla deníku Aha! Dominika. To, zda skutečně Steva milovala nejen jako zpěváka, komentovat nechtěla. Každopádně v galerii na Facebooku má se zesnulým rockerem desítky soukromých fotografií. A občas jednu z nich aktuálně připomene svým přátelům.

Viděla jeho smrt
Stevovi Leemu se sice Dominika také líbila, ale od roku 1995 až do své smrti před osmi lety oficiálně žil s bývalou švýcarskou Miss z roku 1981 Brigitte Voss (59). Ta také bohužel viděla muzikantovu smrt pod koly kamionu.


Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
malavelka
7. 11. 2018 • 15:01

proto asi KG vtipkuje že mladší dcerky se mu líbí, jelikož jsou mu podobné. I Licie je mu podobnější než ty dvě mladší.Ale třeba to tak vidět nechce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.