Hana Maciuchová: Vzdala se domu po otci?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Maciuchová: Vzdala se domu po otci?!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Foto: ara)

Navzdory velkému očekávání se herečka Hana Maciuchová (72) nestala novou majitelkou domu po milovaném otci. I přesto, že dům v Olomouci městské části Nový Svět milovala, podle exkluzivních informací časopisu Sedmička dnes nemovitost vlastní jiní členové rodiny.

Herečka v domě žila od svých čtyř let a velmi ráda se tam vracela. Maciuchová tam jezdila navštěvovat nemocného tatínka, který se dožil úctyhodného věku 97 let. Společně se svou sestrou Silvií mu byla tou největší oporou.

I přesto, že má herečka k domu velmi blízký vztah, podle aktuálního výpisu z katastru nemovitostí vyplývá, že majitel patrového domu jsou jistí Martin a Petr Pospíšilovi. Vzhledem k tomu, že herečky maminka se za svobodna jmenovala Jarmila Pospíšilová, je evidentní, že dům získali potomci z matčiny strany.

Zdali se herečka svého dědictví vzdala, nechala se vyplatit nebo se s rodinou již předem domluvila, zůstává otázkou. Herečka tyto záležitosti považuje za čistě soukromé a odmítá se jakkoli k dědictví vyjadřovat.

 Maciuchová o Menšíkovi v Chalupářích: Čeho jste si nevšimli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.