Tohle jsou životní rány Heidi Janků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle jsou životní rány Heidi Janků!

V každé životní etapě prožívá Heidi velké trápení.
V každé životní etapě prožívá Heidi velké trápení. (Foto Aha! – M. Přibyl, M. Protivanský, A. Malachovský, archiv H. Janků, ara)

Jako by v životě zažila málo dramatických a smutných chvil! Zpěvačka Heidi Janků (55) si v sobě nese spoustu trápení od svého dětství.

Smrt maminky
Heidi bylo 11 let, když její maminka podlehla rakovině. Poté, co zemřela, se upnula na svojí tetu, která ale měla spoustu starostí a nakonec ji tedy vychovával její otec.

Útěk od táty

Se svým otcem žila do 18 let! Musela ale zvládat jeho závislost na alkoholu, kvůli které totálně kašlal na domácnost. Když Heidi dosáhla plnoletosti, poprvé se vdala, aby dál nemusela být se svým tátou pod jednou střechou. V následujících letech k otci naprosto ztratila vazbu! „Ublížil mi, ale zase mi dal život. Když před lety zemřel, nic to se mnou neudělalo,“ přiznala před časem.


Bratr zahynul

Zpěvaččin bratr, kterého měla její maminka za svobodna, také propadl alkoholu. Když jednou stopoval po cestě z hospody, nabral ho opilý řidič, který auto naboural. Nehodu Heidin bratr nepřežil!

Skon manžela

Nejtěžším životním obdobím si zpěvačka prošla loni v létě, kdy zemřel její manžel Ivo Pavlík (†84). Zprávu o jeho skonu se dozvěděla krátce před tím, než měla vystoupit na vavřineckých slanostech ve Štěpánově. Nasmlouvaný koncert nakonec se slzami v očích odzpívala.

Pátrání po prasynovci

V posledních týdnech má Heidi opět nervy na pochodu. Policie a Interpol totiž už dva měsíce pátrají po jejím zmizelém čtyřletém prasynovci Tomáši Figurovi. „Heidi je přesvědčená, že Tomáška jeho matka ukryla před světem, aby ho nemusela půjčovat jeho otci,“ řek zdroj. Klučík je potomkem, zpěvaččina synovce Tomáše (38).

 Rok od smrti Iva Pavlíka (†84): Heidi s novým chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.