Krásku v Brně neoslovil a teď lituje: Vyznání dívce z tramvaje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krásku v Brně neoslovil a teď lituje: Vyznání dívce z tramvaje

Vyznání vylepil na 30 místech v Brně.
Vyznání vylepil na 30 místech v Brně. (Foto ara)

To je pravý romantik! Spatřil v brněnské tramvaji hezkou dívku, jenže než se ji odvážil oslovit, musel vystoupit... A jeho objev odjel dál směrem do Starého Lískovce.

Roztoužený Brňan se rozhodl sepsat vyznání a krásku svého srdce najít. Poctivě ho třicetkrát ručně opsal a vylepil v ulicích. „Jsem blbec, já vím, což jsi mi ostatně i naznačila svým pohledem, když jsi odjížděla,“ zpytuje teď neznámý mladík veřejně svědomí a doufá, že se mu slečnu podaří najít. „Jestli se v tomhle poznáváš, napiš mi na: hledamtevsude@gmail.com. Tentokrát už budu vědět, co říct,“ slibuje pisatel.


Lidé jeho počínání obdivují a fotku výzvy dali na sociální sítě. „V dnešní době, kdy skoro nikdo nepošle pohled, dopis, je naprosto úžasný, že kluk napíše vzkaz sám bez pomoci mobilu, počítače a tiskárny. Tohle je sakra velká ukázka toho, že ten kluk za to stojí! Přeji, ať se dotyčná najde,“ připsala k ní třeba pisatelka Šárka.
Bude mít brněnské love story šťastný konec...?

Vyznání vylepil na 30 místech v Brně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.