Karel Gott (79): TVRDÝ BOJ O OČIŠTĚNÍ JMÉNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott (79): TVRDÝ BOJ O OČIŠTĚNÍ JMÉNA!

Zpěvák vůbec neměl v Lipsku vystupovat a čeká na omluvu.
Zpěvák vůbec neměl v Lipsku vystupovat a čeká na omluvu. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Vystupovali proti koncertu Karla Gotta (79) na říjnovém zahájení Roku české kultury v Lipsku, ale Slavík na něm vůbec zpívat neměl. Podle zjištění deníku Aha! se doteď nikdo z české Asociace spisovatelů veřejně, ani samotnému zpěvákovi, neomluvil!

„Požadujeme, aby vystoupení Karla Gotta, normalizačního zpěváka a signatáře Anticharty, synonyma beznázorového prospěchářství a pokleslého masového vkusu, bylo bezodkladně zrušeno,“ napsala mimo jiné asociace v dopise, který má stále zveřejněný na svém Facebooku. Do této chvíle ho nestáhla, byť už dávno ví, že zpěvák do Lipska vůbec neměl jet!


„Žádná omluva ze strany pořadatelů ani Asociace spisovatelů nepřišla. Jediný, kdo s námi ohledně této nepříjemné, zbytečné a zejména trapné záležitosti hovořil, byl pan Martin Krafl, který nám za pořadatele poskytl pouze oficiální tiskové prohlášení,“ sdělila Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (36).
„Když už spisovatelé moralizují Karla Gotta za minulost, sami by si měli zamést před vlastním prahem a alespoň se veřejnosti i jemu omluvit za to, že šířili nepravdivé zprávy o jeho účasti na zahajovacím koncertu Roku české kultury,“ řekl Aha! publicista Petr Burda (70).

Pořadatel se kaje
„Jednání o možné spolupráci s managementem Karla Gotta trvala několik měsíců, ale nakonec jsme se na ní nedohodli. Při veřejné prezentaci projektu na různých fórech jsem o vystoupení pana Gotta informoval vždy s tím, že se o něm teprve jedná, a v posledních měsících už jsem s touto verzí nepracoval,“ sdělil na začátku srpna za pořadatele Martin Krafl, bývalý mluvčí České televize či Dagmar Havlové (65).

Zazpívá i Pecková
Na Plese v Opeře Lipsko vystoupí v rámci zahájení Roku české kultury Dagmar Pecková (57), Epoque Orchestra a Miroslav Hloucal Quartet.



Karlův zesnulý německý kamarád:
Byl závislý na alkoholu!
Krátce po smrti populárního německého moderátora Dietera Thomase Hecka (†80) začala média u našich sousedů řešit jeho závislost na alkoholu! Velký přítel Karla Gotta (79) jím měl mimo jiné krotit svou trému.
„Alkohol byl jeho celoživotní slabostí! Před každým natáčením si musel dát kvůli nervozitě pár panáků. Ale nepohrdal jimi ani v soukromí,“ napsal nejčtenější německý deník Bild. To, že se Heck rád napije, věděl i sám Slavík. „Chodíme spolu na dobré víno a pivo do hospůdek na Malé Straně,“ prohlásil v roce 2001 Gott, když v naší metropoli s moderátorem natáčel televizní pořad Mein Prag.
Zpěváka, který měl pro německy mluvící země stejného manažera jako Dieter Thomas Heck, zasáhla zpráva o jeho smrti na chalupě v Doubici, kde ještě tento týden tráví letní dovolenou. Jestli pojede do Berlína na jeho pohřeb, zatím není jasné.

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
29. 8. 2018 • 08:59

Nejlepší tzv. očištění své osoby by nastalo, kdyby se stáhl z veřejného života, věnoval se dcerkám, trávil čas na té své chatě a vychutnal si jiné levly života třeba s těmi ovečkami, které si tam zakoupil.... jeho kvalita zpěvu je bohužel v mnohem nižším levlu a k tomu ono přišišlávání /si nové zuby/ smutné, že nedokáže odejít tzv. středem....

nemok
29. 8. 2018 • 06:23

Za co by se kdo měl rudému antichartistovi omlouvat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.