Vdova Heidi Janků (55): Nový muž po jejím boku! S KÝM ZAHÁNÍ SAMOTU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vdova Heidi Janků (55): Nový muž po jejím boku! S KÝM ZAHÁNÍ SAMOTU

Při venčení pejska vypadali jako pár.
Při venčení pejska vypadali jako pár. (Foto: David Kundrát)

Má nového chlapa! To se okamžitě rozneslo po celém Náchodě, sotva Heidi Janků (55) vystoupila z auta. A skutečně – vdova po muzikantovi Ivo Pavlíkovi (†84), od jehož smrti tento měsíc uplynul přesně rok, nepřijela na vyhlášení Muže roku sama. Společnost jí dělal nejen knírač Eda, ale také urostlý chlap!

Po dlouhé cestě z Ostravy ze všeho nejdřív společně venčili pejska. Nehnuli se od sebe na krok, promenovali se po náměstí, zdálky to vypadalo, že jsou do sebe zaklesnutí. Nejen že spolu přijeli, ale po skončení akce také společně odjeli. Není divu, že si všichni mysleli, že patří k sobě. Po roce truchlení a tíživé samoty by zpěvačce, která vypadá pořád k světu, jistě nikdo nezazlíval, že si někoho našla. Zvlášť když sama před dvěma týdny ve velkém rozhovoru pro Aha! přiznala, že jí schází muž v domě. „Chlap chybí, ale hlavně proto, že Ivoš tady se mnou byl tak dlouho. No a vždycky jsem se řídila heslem – nikdy neříkej nikdy! Tak uvidíme...

Nezavírám se před světem, ani se neutápím v slzách,“ řekla tehdy Janků.
Deník Aha! teď zjistil totožnost muže, který jí dělal doprovod. Jmenuje se Štěpán Karleš a je to zpěvaččin zvukař! „Byl to i kamarád i Ivoše,“ prozradila Aha! Heidi. „Jsem ráda, že v noci nejezdím sama, ale víc tam není,“ upřesnila zpěvačka, na kterou čím dál více doléhá samota. Důkazem toho je i to, že stále nedokáže vystoupit s jednou písní. „Všechno to nějak na vystoupeních  zvládám – jedinou skladbu, kterou si netroufnu publiku zazpívat, je píseň Sama. To by asi nedopadlo dobře...“ svěřila se Heidi posmutněle.

I když je ráda, že ji na cestách doprovází Štěpán, na nějakou novou známost se podle svých slov zatím necítí. „Jak to byl rok po úmrtí Iva, tak mi začali muži psát a zvát mě na kafe, ale mám v sobě zatím blok. Na všechny koukám jako na kamarády, zatím v nich nejsem schopná vidět potenciálního partnera,“ dodala vdova, která po boku svého milovaného Ivoše prožila více než 35 let.

Nový chlap? Bude to mít těžké!
„Ivoš by si nejspíš nepřál, abych tu jednou byla sama, ale já nepřeji sebe žádnému chlapovi. Pokud jednou přijde, bude to mít strašně těžké. Budu ho neustále srovnávat s Ivem,“ tvrdí Heidi rok po smrti manžela. „Dnes už je to tak, že se nezavírám doma a nebrečím do polštáře. I tak je to pro mne hodně čerstvé. Je to těžké a cítím, že je brzy na to s někým se dávat dohromady. Pokud by mi měl vstoupit nějaký muž do života, tak se to prostě stane. Já tomu ale nejdu aktivně naproti,“ vysvětluje Heidi. Pokud prý ale někoho potká a přeskočí jiskra, bránit se nebude!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.